Survivor Yunus Emre hakkında şoke eden iddialar!

TV100'den Barış Agil'in haberine göre Beria Gözen şikayet dilekçesinde şu ifadeleri kullandı: "Yunus Emre Özden benim erkek arkadaşım olur.

Survivor Yunus Emre hakkında şoke eden iddialar!

TV100'den Barış Agil'in haberine göre Beria Gözen şikayet dilekçesinde şu ifadeleri kullandı:

"Yunus Emre Özden benim erkek arkadaşım olur. Yaklaşık olarak 3,5 yıldır beraberiz ve beraber yaşarız. Ara ara tartışmalarımız olur ve daha önce de kendisinden Bu sebeple şikayetçi oldum. Fakat en son bir aydır küstük. Son bir haftadır barıştık. Yine beraber yaşamaya başladık. Yunus Emre normalde uyuşturucu madde kullanır. 

23.09 2022 günü saat 12 sıralarında dün nereye gittiğini sordum. Bu esnada yanında kız kardeşim Zeynep de vardı ve darp olaylarına tanık oldu. Bu sebeple aramızda tartışma çıktı. Yunus Emre benim saçlarımı çekti, beni darp etti ve hakaretlerde bulundu. Ardından yaşadığı evden beni ve kardeşimi kovdu. 

Ben de kendi imkanlarım ile şikayette bulunmak üzere büronuza geldim. 

Bundan tam tarihini hatırlayamamakla birlikte yaklaşık bir buçuk ay önce Yunus Emre beni yine darp etti. Ben Silivri Kolan Hastanesi'ne gittim. 

Tedavi olurken Yunus Emre yanımdaydı. Bu sebeple korkumdan orada bulunanlara bilgi veremedim. Zaten sonrasında yine barıştık. Bugün yaşanan olaya kadar beni darp eden ve hakaretlerde bulunan Yunus Emre Özden'den şikayetçiyim."

Geçtiğimiz aylarda da Özden tarafından darp edilmesiyle gündeme gelen Gözen'in, sevgilisi Survivor'a katılacağı için şikayetini geri çektiği söyleniyor...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER