Taçsız Prenses Baba Finalini Bekliyor!

Taçsız Prenses yönetimi İsmail Hacıoğlu’na partner olarak, son dönemlerin çok konuşulan ismi Sümeyye Aydoğan’ı seçerken, Baba dizisinden oyuncu transferleri gerçekleşeceği de iddia ediliyor. İsmail Hacıoğlu’nun yeni dizisi Taçsız Prenses olduğu açıklaması sonrasında g.

Taçsız Prenses Baba Finalini Bekliyor!

Taçsız Prenses yönetimi İsmail Hacıoğlu’na partner olarak, son dönemlerin çok konuşulan ismi Sümeyye Aydoğan’ı seçerken, Baba dizisinden oyuncu transferleri gerçekleşeceği de iddia ediliyor.

İsmail Hacıoğlu’nun yeni dizisi Taçsız Prenses olduğu açıklaması sonrasında gözler Mahkum dizisindeki partnerlerine çevrilmişti. Geçtiğimiz sezon Perşembe akşamlarına damgasını vuran Mahkum dizisi Yesari veliahtı olarak büründüğü psikopat karakteri ile gönülleri fetheden İsmail Hacıoğlu yeni dizisi ile alakalı, paralı platformda yayınlanacak iddiaları tamamen ayyuka çıkmışken, herkes İsmail Hacıoğlu’nun televizyon kanalını seçtiği için aslında ayakta alkışlıyor.

Taçsız Prenses çok yakında FOX TV ekranlarında yayınlanacak. Öyle ki paralı platformların oyunculara daha fazla ücret verdiği için yönelimin fazla olduğu şu günlerde, İsmail Hacıoğlu’nun yeni dizisi takdire şayan bir şekilde ilerleyeceğe benziyor. Peki, İsmail Hacıoğlu’nun yeni dizisi Taçsız Prenses konusu ne? Taçsız Prenses ne zaman başlayacak? Taçsız Prenses oyuncu kadrosunda hangi isimler var? İsmail Hacıoğlu’nun Mahkum’daki partneri Melike İpek Yalova var mı?

Taçsız Prenses Baba Finalini Bekliyor!

 

Geçtiğimiz hafta İsmail Hacıoğlu yeni bir dizi ile el sıkıştığı açıklanmıştı. Fox TV ve MF Yapım ile çok iyi anlaşan ve başarısından memnun olunan İsmail Hacıoğlu yine aynı yönetim kadrosu ile Taçsız Prenses dizisinde bir arada olacak. Volkan Keskin’în yönetmen koltuğunda oturduğu Pınar Bulut ve Onur Koralp’in senaristliğini üstlendiği Taçsız Prenses dizisi dün yayınlanan ilk teaseri ile tüm dikkatleri üzerine topladı.

Taçsız Prenses Baba Finalini Bekliyor! - Resim : 2

 

Taçsız Prenses dizisi ne zaman başlayacak?

Geçtiğimiz gün yayınlanan tanıtımı ile gözler önüne çıkan İsmail Hacıoğlu’nun dizisi Taçsız Prenses çekimleri henüz başlamadı. Taçsız Prenses çekimleri Aralık ayı sonunda başlaması bekleniyor. Dizinin yayınlanma tarihi henüz belli olmasa da, Ocak ayı sonu itibari ile FOX TV ekranlarını süslemesi bekleniyor.

Taçsız Prenses Baba Finalini Bekliyor! - Resim : 3

 

Taçsız Prenses oyuncu kadrosu şekillendi

Tanıtımı ile dikkat çeken Taçsız Prenses oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler başrol olarak karşımıza çıkarken, bu isimler İsmail Hacıoğlu, Sümeyye Aydoğan, Tolga Tekin, Merve Şen, Feride Çetin ve Elif Kurtaran olarak açıklandı.

Taçsız Prenses için Özge Yağız’a teklif gitmişti

Baba dizisinin final yapacağı haberi akabinde, Taçsız Prenses’e Baba dizisinden transfer olacağı ve bu isminde Özge Yağız olduğu açıklanmıştı. Baba dizisi 30. Bölümü final yapacağı açıklaması sonrasında, dizinin bir çok oyuncusuna Taçsız Prenses ekibinden teklif gitti.

Taçsız Prenses dizisi oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında Özge Yağız Yer almazken, dizinin başlaması ve Baba dizisinin final yapması akabinde yeni karakter olarak karşımıza çıkabileceği söyleniyor.

Taçsız Prenses Baba Finalini Bekliyor! - Resim : 4

Taçsız Prenses bilinen karakterleri

Ocak ayı itibari ile başlaması planlanan Taçsız Prenses dizisinde İsmail Hacıoğlu karşımıza Evgin öğretmen karakteri ile çıkacaktır. Minik Masal’ın hayatına adeta imzasını atacak ve dokunacak olan Evgin Öğretmen, hayalperest bir annenin kızına sahip çıkacaktır.

İlk Kahraman Babam Menekşe karakteri ile karşımıza çıkan Sadakatsiz’in Ceren’i, Duy Beni Melisa’sı Sümeyye Aydoğan ise Taçsız Prenses dizisinde İsmail Hacıoğlu’nun partneri olarak bizlerle olacak.

 

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER