Tanju Çolak: "Hülya Avşar eşimden özür diledi"

Hülya Avşar'ın bu sözlerinin ardından eski futbolcu da, "Hoşuma gitmedi dersem yalan söylemiş olurum.

Tanju Çolak:

Hülya Avşar'ın bu sözlerinin ardından eski futbolcu da, "Hoşuma gitmedi dersem yalan söylemiş olurum. Kendisine saygı duyuyorum ve teşekkür ediyorum. Yaşanmışlıklar var ve herkesin saygı duyması lazım." şeklinde karşılık verdi.

"HÜLYA'YI HATA OLARAK GÖRMEDİM"

"Söylemezsem Olmaz" programına katılan Tanju Çolak, Avşar ile birlikeliği hakkında "Yaşanmış şeyler, yaşandı ve bitti. Benim numaramın Hülya'da olduğunu düşünmüyorum. Bir yaşanmışlık var, bunu inkar etme şansım yok. Benim bir ailem var. Hülya'ya aşık olduğumu inkar etmiyorum. 33 yıl önce yaşanmışlıkları konuşuyorsunuz, doğru altına imza atıyorum. Ben yoruldum. Ben hata olarak görmedim Hülya'yı." dedi.

Çolak, "Hayat devam ediyor. Oğlum var, kızım var, gelinim var. Hülya 'Ben Aysun'dan özür diledim' dedi... Hanıma sordum 'Evet' dedi. Yaşanmışlıkları söylemem lazım. İnkar edemem evliyken ben Hülya'ya aşık oldum, Hülya da bana aşık oldu. 3 yıl birliktelik yaşadık. O zamanlar boşanmayı düşündüm Aysun hanımdan, boşanma davasını açmıştım. Kadın istemezse erkek yaklaşmaz zaten. Benim evliliğimi karım kurtardı. İyi ki boşanmamışım eve dönmüşüm." şeklinde sözlerini sürdürdü.

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER