Tarkan’ın yılbaşında kazandığı para dudak uçuklattı

2022'ye şarkı söyleyerek giren Tarkan, Mısır Rixos Premium Seagate'de sahneye çıkacak olan Tarkan o gece için 1 milyon Euro  almıştı.

Tarkan’ın yılbaşında kazandığı para dudak uçuklattı

2022’ye şarkı söyleyerek giren Tarkan, Mısır Rixos Premium Seagate’de sahneye çıkacak olan Tarkan o gece için 1 milyon Euro  almıştı. 2024 yılına da şarkı söyleyerek giren Tarkan’ın yılbaşı konserinden 1 milyon dolar kazandığı iddiası yalanlandı.

Çoğu zaman yeni yılı ailesi ile beraber evinde geçirmeyi tercih eden ünlü şarkıcı Tarkan, yüksek fiyatlı teklifler gelince de bunu değerlendirmeden geçemiyor.

Bu sebeple bu yıla sahnede giren Tarkan’ın yılbaşı konserinden kazandığı para, herkes tarafından çok merak konusu olmuştu.

Tarkan “Çok güzel bir teklif geldi”

Sahneye çıkmadan önce iddia edilen fiyatlar ile ilgili açıklama yapan Megastar, “Güzel bir teklif geldi, ben de değerlendirdim. Böyle bir teklif gelmeseydi belki de ailemle olmayı düşünebilirdim. açıklamasını yaptı.

2. Sayfa programının sunucusu gazeteci Müge Dağıstanlı, Tarkan’ın 1 milyon dolar aldığı iddialarını yalanladı. Dağıstanlı, “Yeni yılın rekoruna bir milyon dolar kazandığı konuşulan Tarkan imza attı. Ancak bir iddiaya göre böyle bir rakam yok. Tarkan 10 milyon lira almış.” açıklamasını yaptı.

Türkiye, yeni yıla coşku ile girdi. Birçok şehirde meydanlar doldu ve etkinlikler düzenlendi. Yeni yılı şaşırtıcı bir şekilde denize girerek kutlayanlarda oldu. Yılbaşı gecesi, Türkiye’nin dört bir yanında ünlü sanatçıların da sahne aldığı etkinlikler ile renklendi. Ünlü isimler, 2024 yılını sosyal medya  hesaplarından yaptıkları paylaşım ile kutladılar. Kimi ünlü yılbaşını  evinde kutlarken kimi ünlü evinden paylaşım yaptı.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2024, 00:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER