'Tatlı Bela' geliyor

'Tatlı Bela' filminde; kapılarına bırakılan bebek ile aynı evde yaşamak zorunda kalan 3 kafadarın başlarından geçen komik olaylar zinciri beyazper

'Tatlı Bela' geliyor

'Tatlı Bela' filminde; kapılarına bırakılan bebek ile aynı evde yaşamak zorunda kalan 3 kafadarın başlarından geçen komik olaylar zinciri beyazperdeye aktarılıyor.

Yapımcılığını Metronom film adına Oğuz Sözen’in üstlendiği, senaryosunu Selim Çirput'un yazdığı, yönetmenliğini Cem Sürücü’nün yaptığı filmin oyuncu kadrosunda; Gökhan Keser, Eda Erol, Selen Seyven, Serkan Kuru, Eren Pekgöz, Yıldırım Öcek ve Aslı Bankoğlu yer alıyor.

FİLMİN KONUSU

Kafe işleten Arda karakterini canlandıran Gökhan Keser, Serkan Kuru (Erdem) ve Eren Pekgöz (Fırat) isimli iki arkadaşı ile aynı evi paylaşmaktadır. Çocukluktan beri birlikte olan üç arkadaş sıradan hayatlarına devam ederlerken bir gece kapılarının önüne bırakılan bebekle birlikte hayatları bir anda değişir. Arda Fırat ve Erdem bir yandan rutin hayatlarına devam edecekler bir yandan da Ela bebeğin kime ait olduğunu bulmaya çalışacaklardır.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2018, 20:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER