Taylor Swift kavgalı ayrıldığı eski aşkıyla barıştı

ABD’li şarkıcı Joe Jonas, 2008 yılında sevgili olduğu ve sonrasında kavgalı ayrıldığı dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift ile aralarının şu an iyi olduğunu açıkladı. 2008 yılında üç ay kadar birlikte olan çiftin yolları kısa süre içerisinde ayrıldı ve Swift, aynı.

Taylor Swift kavgalı ayrıldığı eski aşkıyla barıştı

ABD’li şarkıcı Joe Jonas, 2008 yılında sevgili olduğu ve sonrasında kavgalı ayrıldığı dünyaca ünlü şarkıcı Taylor Swift ile aralarının şu an iyi olduğunu açıkladı.

2008 yılında üç ay kadar birlikte olan çiftin yolları kısa süre içerisinde ayrıldı ve Swift, aynı yıl katıldığı “Ellen DeGeneres Show”da, Jonas’ın kendisinden telefonda 27 saniyede ayrıldığını ve “onu kesinlikle hatırlamayacağını” açıklamıştı.


Taylor Swift kavgalı ayrıldığı eski aşkıyla barıştı


Sözcü Gazetesi'nin haberine göre aradan geçen zamanda sakinleşen Taylor Swift, 2019’da “Ellen DeGeneres Show”a tekrar çıktığında, on yıl önce Jonas’ı “diline doladığı” için pişman olduğunu dile getirdi.

“Bu çok fazlaydı” diyen Swift, şimdilerde buna hayli güldüğünü de ekledi.


Taylor Swift kavgalı ayrıldığı eski aşkıyla barıştı - Resim : 2


“Game of Thrones” yıldızı Sophie Turner ile 2019 yılında evlenen Jonas da, salı günü katıldığı “Armchair Expert” isimli podcast’te Swift’in hayranlarının da artık kendisini sevdiğini düşündüğünü ifade etti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER