Tayyar Işıksaçan Seren Serengil'e çok sert çıktı!

Tayyar Işıksaçan, YouTube'da yayınlanan "Al Sana Haber" programında şu ifadelerde bulundu:"Seren Serengil benimle uğraşmak ısırgan otuyla kıç silmeye benzer.

Tayyar Işıksaçan Seren Serengil'e çok sert çıktı!

Tayyar Işıksaçan, YouTube'da yayınlanan "Al Sana Haber" programında şu ifadelerde bulundu:

"Seren Serengil benimle uğraşmak ısırgan otuyla kıç silmeye benzer. Senin aklını başından harbi alırım. Hiç bir meslektaşıma benzemem. Ben efendiliğimden susarım. Bende zerre kadar saygın yok. Bunu bil... Çünkü senin hiç kimseye saygın yok. Ben yine edepli, yine namuslu ve yine senin kadınlığına zeval getirmeyecek bazı mevzulara girmeyeceğim.

Ama beni bazı mevzulara sokarsan Ahmet Tatlı'dan başlarım. Cengiz İmren'den yürürüm. İbrahim Tatlıses'ten giderim. Caddebostan açıklarında kendini tekneden atmandan başlarım. Gülben Ergen'e yamadığın o tekneyi anlatırım. Aklını başına al.

Sen o arkanda sana omuz veren yapımcı kardeşine güveniyorsun ama aklınızı başınızdan alırım. Vallahi de alırım. Billahi de alırım. Beni bulaştırmayın.

Ben 41 yılımı verdim. Sen daha babanda sperm olarak geziyordun. Ben senin babanın peşinde Belek'lerde çay bahçelerinde çıktığın günleri bilirim. Senin assolistliğini herkes yer ben yemem.

Sacit Aslan'ın babasına yalvar yakar neonlardan sökülen isimlerinin nasıl astırıldığını da anlatırım burada. Sacit ağabey yaşıyor. Yalanım varsa dönsün gelsin. 

Benim seni ciddiye aldığım yok. O küçücük, minnacık aklınla; kıt müzik bilginle yürüme. Hayat hikayeni bana buralara döktürme. Dökersen, dökerim...

Benim utanılacak hiç bir şeyim yok kızım. Bana en fazla şunu söylersiniz. Bunu bin defa söyledin biz gazetecilere. Ya kadın olduğun için dersin ki; 'Bana zaafı vardı asıldı' ya da elinizdeki tek koz bütün gazeteciler için: 'Benden avanta istedi vermedim. Konuşuyor' Başka hiç bir bok diyemezsiniz. Öyle bir şansınız yok çünkü.

Ben konuşursam ağır konuşurum. Benim ağzımı açtırma... Ben o baltaları toprağa gömeli çok oldu. Ben saygıyı, hürmeti; anne-babaya saygıyı bilirim. Hatır, edep bilirim. 'Köpeğin hatrı yoksa sahibinin hatrı var' derler. Ben o sahiplerin hatrına seninle uğraşmayacağım. Bu program çok ciddi şeyleri konuşan program.

Öyle aklınca saçını yaptırırken; kendine böyle koftiden telefonlar açıp; 8-10 tane fake hesaptan açtırıp falan... Benim hesabım açık kızım. Söyleyeceklerimden hiç bir zaman yüksünmedim. Yazmak istediklerimi yazdım, konuşmak istediklerimi çıktım konuştum.

Benim çiğ süt emmişliğim yok. Karnım ağrımaz benim... Onun için de herkese lafım var. Ama bir bakıyorum lafım değerli mi değersiz mi, kime edeceğim diye... O yüzden seninle uğraşmaya hiç vaktim yok.

Benimle uğraşırsan benim heybem çok dolu. Bana aldıracağın yayın yasağıyla da susturamazsın. En fazla 30 gününe mâl olur. 31. gün yine konuşurum....

Yoluna bak, işine bak. Allah yolunu açık etsin. Bunu kulağına küpe et. O masadan Bircan Bali 'Ben artık yokum' diye kalkarsa, o kanalda senin çizgi filmini yayınlamazlar... O anlar benim ne demek istediğimi...

'İşsiz' demişsin.... İşsiz olanın burada ne işi var kızım? Patronunun sana verdiği maaş kadar maaş alıyorum ben Seyhan Soylu'dan... Belki senden bile fazla para alıyorum. Sen kendin kadar ucuz mu zannediyorsun beni? Ben çene satmıyorum, ben fikir satıyorum kızım. Ben ansiklopediyim. Benim unuttuğum hiç bir şey yok. Ana Britannica'nın 12 cildi var. Benim 16-17 tane cildim var. O yüzden aklını başını al. Bir kez daha söylüyorum. Toprak altında yatan babana ve öpülesi elleri olan annene hürmetimden seni bugün es geçeceğim. Bundan daha fazlasını söylemeyeceğim.

Benim ağzımı açtırma. Sakın bunu tehdit olarak algılama... Sen sabahleyin aklınca kuaförün önünden mesaj gönderdin ya ben de sana buradan mesaj gönderiyorum.

Annenle babanın kundak yaptığı günden başlarım; bugüne kadar gelir miyiz, yolumuz o kadar sürer mi bilmiyorum?

Terbiyesiz. Sen sevgisiz büyüdün; anne-baba sevgisi ve merhametinden uzak yaşadın diye insanları öyle zannetme kızım. Bizim, anne-babamız başımızı çok okşadı.

Bizi o sevgiden mahrum bırakmadılar... Biz de oturup anamızın babamızın kitaplarını yazmadık. Aile hikayelerimizi masallara çevirmedik. İnsanlar satın alıp okusunlar diye aile sırlarımızı deşifre etmedik.

Sen ruh halini düzelt. Bir psikoloğun varmış. Bence sen psikoloğunu değiştir. Sana iyi gelmiyor.

Bak sağlığınla uğraşıyorsun, Allah gecinden versin yarın bir gün başına bir iş gelse yine ilk biz kapını çalarız."

TAYYAR IŞIKSAÇAN'IN AÇIKLAMALARINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! (VİDEO)

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER