Tuba Ünsal evlilik yolunda mı? Ön balayına mı çıktılar?

Rol aldığı dizisi final yapan Tuba Ünsal, sevgilisi Serdar Turan ile birlikte uzun bir tatile çıktı. 31 Mart'ta başlayan ve 2 Mayıs'a kadar sürecek bu uzun tatil için çok uzak bir rota seçen aşıklar Uzak Doğu ülkesi Tayland'a gitti.   Tayland'ın ünlü tatil beldesi Phang Nga.

Tuba Ünsal evlilik yolunda mı? Ön balayına mı çıktılar?

Rol aldığı dizisi final yapan Tuba Ünsal, sevgilisi Serdar Turan ile birlikte uzun bir tatile çıktı.


Tuba Ünsal evlilik yolunda mı? Ön balayına mı çıktılar?


31 Mart'ta başlayan ve 2 Mayıs'a kadar sürecek bu uzun tatil için çok uzak bir rota seçen aşıklar Uzak Doğu ülkesi Tayland'a gitti.

 
Tuba Ünsal evlilik yolunda mı? Ön balayına mı çıktılar? - Resim : 2

Tayland'ın ünlü tatil beldesi Phang Nga'ya giden ve oranın da en lüks oteline yerleşen aşıklar, şimdi güneş ve denizin tadını çıkarıyor. Ancak tatillerinin daha ilk gününde Tuba Ünsal'a nazar değdiğini öğrendim.

Şnorkel ile dalış yapan ünlü oyuncu, deniz biti olarak bilinen mikroskobik denizanası lavralarına maruz kalmış ve dudağı şişip, yüzü kızarmış.

Hemen iyileşeceği için tatlarını kaçırmayan aşıklar, iki hafta sonra Tayland'dan Endonezya'nın Bali adasına geçecek ve tatili orada bitirecekler.



Tuba Ünsal evlilik yolunda mı? Ön balayına mı çıktılar? - Resim : 3


Son zamanlarda, Tuba Ünsal'ın, geçen ağustostan beri aşk yaşadığı, kendisinden yedi yaş küçük olan işadamı Serdar Turan ile ilişkisini resmiyete dökebileceğini duyuyorum.

Kimbilir belki de bu uzun tatil bir ön balayıdır?


BÜLENT CANKURT'UN SABAH GAZETESİ'NDE YAYINLANAN YAZISININ TAMAMINI BURAYA TIKLAYARAK

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER