Tuğba Özay, İtalyan eşinden boşandı

Sözcü Gazetesi'nden Şeyma Ulusoy'un haberine göre Milano'da 12 Mayıs 2009 tarihinde İtalyan sevgilisi Ludovic Fattizzo ile evlenen Tuğba Özay, bugün Bakırköy Adalet Sarayın'da anlaşmalı olarak boşandı.

Tuğba Özay, İtalyan eşinden boşandı
Sözcü Gazetesi'nden Şeyma Ulusoy'un haberine göre Milano'da 12 Mayıs 2009 tarihinde İtalyan sevgilisi Ludovic Fattizzo ile evlenen Tuğba Özay, bugün Bakırköy Adalet Sarayın'da anlaşmalı olarak boşandı. Çift, 10 yıllık evliliklerini 10 dakikada sonlandırdı. Duruşma sonrasında açıklama yapan ünlü model Tuğba Özay, 7 yıldır ayrı olduklarını hatırlatarak şunları söyledi: “Bir takım işlemlerin olması için ara vermiştik. 10 sene önce bugün balayına gittik. Ve bugün 10 sene sonra boşandık, hayat. Her zaman sevgiyle ve saygıyla anacağım bir insan. Benim için çok değerli bir insan. Bizim tek sorunumuz zaten iki ülke arasında yaşamaktı. Ama hayırlısı. Artık herkesin kendi yolu. Teşekkür ediyorum.”

“TEK SORUN AYRI ÜLKELER DE OLMALARI“


Ludoviz Fattizzo'nun avukatı Şükrü Sedat Vargılı ise sorunun bir arada olmamalarının olduğuna söyledi. Avukat Vargılı, “Ludovic Fattizzo İtalya'da yaşıyordu. Tuğba hanım ise Türkiye'de… Yoksa aralarında herhangi gibi bir sıkıntı yoktu. Tuğba hanımla da zaten ilişkilerine çok iyi bir dost olarak devam edecekler. Herhangi bir talepleri olmadı her ikisinin de. Müvekkilimle dün konuştuk bunları söylememi kendisi istedi” dedi.

Adliyeden çıkışta avukatlarıyla hatıra fotoğrafı çekilen, Özay ve Fattizzo tokalaşarak ayrıldılar.
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER