Türk Halk Müziği'nin ünlü sanatçısı ailesiyle birlikte depremde can verdi!

Kahramanmaraş Pazarcık’da 7,7 ve Elbistan’da 7,6 şiddetin de meydana gelen iki deprem,unutulmaz acılar yaşatıyor. ADIYAMANLI SANATÇI AZİZ TAŞTAN İLE AİLESİ DEPREMDE YAŞAMINI YİTİRDİ! Her yaştan ve her kesimden on binlerce insanın yaşamını etkileyen yüzyılın deprem felake.

Türk Halk Müziği'nin ünlü sanatçısı ailesiyle birlikte depremde can verdi!

Kahramanmaraş Pazarcık’da 7,7 ve Elbistan’da 7,6 şiddetin de meydana gelen iki deprem,unutulmaz acılar yaşatıyor.

ADIYAMANLI SANATÇI AZİZ TAŞTAN İLE AİLESİ DEPREMDE YAŞAMINI YİTİRDİ!

Her yaştan ve her kesimden on binlerce insanın yaşamını etkileyen yüzyılın deprem felaketi sanat camiasını da yasa boğdu.

Superhaber.tv'den Mevlüt Yüksel'in haberine göre Türk Halk Müziği sanatçısı olan aynı zamanda öğretmenlik de yapan 42 yaşında ki Aziz Taştan eşi Özgür kızları Nujin (15) ile Şirin (5)Taştan ile beraber Adıyaman’da depremde yaşamını yitirdi.

Talihsiz sanatçı Taştan’ın deprem sırasında oturduğu Adıyaman merkeze bağlı Mimar Sinan Yeni Mahalle’de bulunan 5 katlı binanın 4.katında depreme yakalandığı ifade edildi.

Kahramanmaraş Pazarcık’da medyada gelen ilk 7,7’lik deprem de Taştan’ın oturduğu binanın adeta ters döndüğü ve 3 katın,4.katın üstüne çıkmış olduğunun görüldüğü belirtildi.

Öğretmen, besteci ve söz yazarı olan Aziz Taştan ile eşi Özgür Taştan ve iki kızının cansız bedenlerinin birbirlerine sarılmış olarak bulundukları bildirildi.


Türk Halk Müziği'nin ünlü sanatçısı ailesiyle birlikte depremde can verdi!



Sanat camiasında ve müzikseverler tarafından çok sevilen Taştan ile ailesinin cenazelerini enkaz altından çıkaran arama kurtarma ekiplerinin gözyaşlarını tutamadıkları vurgulandı.


Sacitaslan.com olarak Aziz Taştan ve ailesine Allah'tan rahmet; kederli ailelerine de başsağlığı diliyoruz...

 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER