"Tutunamayanlar" dizisi için flaş karar!

Geçtiğimiz yıllarda 7 numara ve Leyla ile Mecnun gibi dizileri hayata geçiren TRT 1’in, 7 Ocak Salı akşamı ilk bölümüyle ekran macerasına başlayan absürt komedi dizisi Tutunamayanlar, yeni sezona değişen kadrosuyla devam etme kararı aldı. Tutunamayanlar dizisinin yönetmeni Osman .

Geçtiğimiz yıllarda 7 numara ve Leyla ile Mecnun gibi dizileri hayata geçiren TRT 1’in, 7 Ocak Salı akşamı ilk bölümüyle ekran macerasına başlayan absürt komedi dizisi Tutunamayanlar, yeni sezona değişen kadrosuyla devam etme kararı aldı.

Tutunamayanlar dizisinin yönetmeni Osman Nail Doğan, bireysel Twitter hesabından yeni sezonla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Doğan, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

'Tutunamayanlar, yola yeni konseptiyle devam ediyor. Yeni bir kadro ve farklı bir “tutunamama” hikayesiyle önümüzeki sezon da TRT 1 ekranlarında olacağız. Bütün ekibe ve oyuncularımıza emekleri için teşekkür ediyorum. Sürprizlere hazırlanmış olun :)'

Doğu Demirkol ve Ece Çeşmioğlu’nun başrollerini paylaştığı "Tutunamayanlar" dizisinde, sanatkâr oyuncu Zafer Algöz’ün yanı sıra Şinasi Vatansever, Asuman Dabak, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barıştırma Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi gösterişli isimler yer alıyordu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER