Ümit Aslan ve Ceren Hindistan arasında sular durulmuyor

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Ümit Aslan, 5 yaşındaki kızı Arya Rima'ya bakamadığı iddiasıyla oyuncu Ceren Hindistan'a açtığı velayet davasını geçen hafta kaybetti.  Mahkeme, her ayın belirli günlerinde yatılı olmayacak şekilde baba ile çocuğun görüşmesin.

Ümit Aslan ve Ceren Hindistan arasında sular durulmuyor

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Ümit Aslan, 5 yaşındaki kızı Arya Rima'ya bakamadığı iddiasıyla oyuncu Ceren Hindistan'a açtığı velayet davasını geçen hafta kaybetti. 

Mahkeme, her ayın belirli günlerinde yatılı olmayacak şekilde baba ile çocuğun görüşmesine karar verdi. Hindistan ise hakkındaki iddiayı reddetti.

31 yaşındaki oyuncu, dünkü paylaşımıyla da eski eşine kılıç çekti. Kızının videosunu yayınlayan Hindistan, "Hepiniz Ayrişkoyu merak etmiş. O çoook iyi. Duygulandırdınız beni. Çok büyük açıklamalar yapacağım. Az daha sabır. Bütün açılan davaları kazandım. Son bir davamız kaldı. Onu da alacağız zaten hiç korkumuz olmadı. Sonra açıklayacaklarıma şok olacaksınız" dedi.

Ümit Aslan, iki yıl önce "Kızımızın böbreğinde kötü huylu bir tümöre rastlandı. Ama annesi kemoterapi görmesine izin vermedi" diyerek Arya'nın velayetini istemişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER