Ünlü aşıklar ilk kez görüntülendi

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre son olarak Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün başrollerini paylaştığı 'Atiye'de rol alan Metin Akdülger, gönlünü 29 yaşındaki Youtuber Cansu Akın'a kaptırmıştı. Geçtiğimiz aylarda gözlerden uzak tatil yapan çift, birlikte .

Ünlü aşıklar ilk kez görüntülendi

Milliyet Gazetesi'nden Mesut Yılmaz'ın haberine göre son olarak Beren Saat ve Mehmet Günsür'ün başrollerini paylaştığı 'Atiye'de rol alan Metin Akdülger, gönlünü 29 yaşındaki Youtuber Cansu Akın'a kaptırmıştı.

Geçtiğimiz aylarda gözlerden uzak tatil yapan çift, birlikte yer aldıkları bu fotoğrafı sosyal medyadan yayınlayarak birlikteliklerini ilan etmişti. İkiliye çok sayıda tebrik mesajı gelmişti.

Akdülger, önceki gün ilk kez Akın ile birlikte görüntülendi. Arnavutköy'de bulunan bir mekanda baş başa yemek yiyen çift, gazetecilerin kendilerini görüntülediklerini fark etmeleriyle utangaç tavırlar sergiledi. Metin Akdülger, "Dijital plotformlarda yayınlanacak iki projeyle görüşüyorum. Yeni sezonda televizyon projesi olmayacak" dedi.

İlişkisi hakkında da soru sorulan 33 yaşındaki oyuncu Metin Akdülger, sadece "Her şey yolunda, teşekkür ederim" demekle yetindi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER