ÜNLÜ GÜZELLİK MERKEZİ ESTESANTE'YE BÜYÜK ŞOK: FULYA ŞUBELERİNDE YÜZÜMÜ YAKTILAR

GÜZELLİK MERKEZİNE ŞİKAYET YAĞIYOR Güzelliğine düşkün bir çok kişinin sosyal medyadan ve şikayet sitelerine orijinal ürünler kullanmadıkları gerekçesiyle şikayet yağmuruna tutulan Estasante Clinic ile yapılan şikayetler Sağlık Bakanlığı'nı harekete geçirecek gibi gözü.

ÜNLÜ GÜZELLİK MERKEZİ ESTESANTE'YE BÜYÜK ŞOK: FULYA ŞUBELERİNDE YÜZÜMÜ YAKTILAR

GÜZELLİK MERKEZİNE ŞİKAYET YAĞIYOR

Güzelliğine düşkün bir çok kişinin sosyal medyadan ve şikayet sitelerine orijinal ürünler kullanmadıkları gerekçesiyle şikayet yağmuruna tutulan Estasante Clinic ile yapılan şikayetler Sağlık Bakanlığı'nı harekete geçirecek gibi gözüküyor.

İNSAN SAĞLIĞI HİÇE SAYILIYOR 

Gelen şikayetlerin güzellik uğruna insan sağlığının hiçe sayıldığını ortaya koyuyor.

Şikayetvar.com adlı internet sitesine yapılan yorumlardan bazıları; Covid Salgını öncesi botoks yaptırmak için giden ancak botoksları tutmayanlardan oluşması dikkat çekiyor.

Sitede, operasyon sonrası kontrol için randevu almak isteyenlerin telefonlarına çıkmayanlar, yüksek fahiş fiyat, yüz botoksu ve yüz dolgusu yaptıranların ciddi derece göz sağlığı problemi yaşadıkları, daha genç görünmek isterken daha yaşlı bir görünüm olanlar, yüzünün yandığını iddia edenler, ücretini peşin ödeyip bir daha hiç bir şekilde tedavi sonrası kontrollerde sorunlar yaşayanlara kadar şikayetler bulunuyor. 

FALİYETİNİ DEVAM ETTİRİYOR 

Bir çok ünlü isminde müşterileri arasında yer alan Estasante Clinic hakkında yapılan şikayetler arasında yüz yanığının olması en çok dikkat çekeni.

İŞTE GELEN ŞİKAYETLER

Estesante Clinic Bozuk Botoks Sorunu

Aylin: "Este Bakırköy şubesinde tam botoks yaptırdım. Ücretini de peşin ödedim. Botoks kesinlikle tutmadı. Hiçbir etkisini görmedim. Bir defa daha gittim. Sonuç aynı. İnsanları botoks diye yanıltıp parasını peşin alıp sanırım ilacı ucuz ilaç kullandıkları için botoks etkisini göstermiyor."

Estesante Clinic Kalitesiz Botoks!

Aylin: "Estesante Clinic Bakırköy şubesinde nakit para vererek full botoks yaptırdım. Botoks hiçbir şekilde tutmadı. Botoks yerine farklı ucuz bir ilaç kullanıyorlar içerisine sanırım su koyuyorlar. Fazla ücreti nakit alıp kendilerine gelen herkesi mağdur ediyorlar."

Estesante Clinic Yüzde Şişme Sorunu


Leyla: "Botoks'a gittiğime bin pişman oldum. Bana orijinal marka kullandıklarını söylemişlerdi, Allergan veya dy sport kullanıyoruz dediler. Ama tamamen yalan kandırdılar beni, botoks şişesini gördüm başka bir markaydı. Yüzüm şişti 2 gün sonra morluklar oldu. Suçu bana yüklediler sizin yüzünüzden kaynaklı dediler ama biliyorum daha önce de defalarca başka yerlerde yaptırdım. İlk defa böyle bir durum başıma geliyor." 

Estesante Clinic Botoks Dolgu Yaptırdım, Botoks Tutmadı

Canan: "Covid'den önce botoks dolgu yaptırdım, botoks tutmadı. Kaş ortasından memnun değildim ama hiç etki yapmadı botoks. Daha önce botoks yaptırmış biri olarak kendilerinin başarısız olduğunu anladım. Çalışanlar kaba. Kontrolüm vardı, defalarca yazmama rağmen dönmedi ilgilenmediler."

Estesante Clinic Yüz Botoksu Sorunu

Sevgi: "Estesante Fulya şubesinde yaklaşık 1-1.5 ay önce alın ve yüz botoksu ve yüz dolgusu yaptırdım ancak botoks sonrası ciddi göz kapağı düşüklüğü yaşıyorum, ve henüz 40 yaşındayım. Uygulamayı yapan doktora sorduğumda normal olduğunu söyledi ama başka kliniklere sorduğumda yüzüme göre yapılması gerektiği ve işlemin hatalı yapıldığını söylediler, daha genç görünmek isterken şimdi daha yaşlı görünüyorum."

Estesante Clinic Fulya Şubesinde Yüzümü Yaktılar!

Eda: "Estesante Fulya şubesinde Eylül ayında yaptırdığım Hifu işlemi sonucunda yüzümü yaktılar. İşlem sonrasında yüzümde ikinci dereceden yanıklar oluştu. Tedavim hala devam ediyor. Hala lekeler geçmedi. İşlemi yapan kadın sonradan ortadan kayboldu. Güzellik merkezinin sahibi N***B**** karakolda verdiği ifadede güzellik merkezinde böyle birinin çalışmadığını kendisinden başka doktor bulunmadığını söyleyerek olayı kapatmaya çalıştı. Beni de izlerin geçeceğini ancak güneşe çıkmamam gerektiğini söyleyerek geçiştirdi. Her gün reklamlarını yapan, televizyonlara çıkan,4. kliniklerini açan bu insanlar insan sağlığını hiçe saymaktadır. Bu klinikte alanında uzman olmayan kişiler çalıştırılmaktadır. Bir gün telefona bakan kişi ertesi gün uzmanlık gerektiren bir işlem yapıyor. Ertesi gün ise yerleri süpürüyor."

Estesante Clinic Mağduriyeti

Eslem: "Fulya Şişli'de Estesante Clinic yaptırdığım dolgunun juvaderm olduğunu iddia ettiler. Daha önce başka bir klinikte yaptırıp herhangi bir problem yaşamadığım ışık dolguyu yaptırdığım gün göz altlarımda şişlikler oluştu. Kliniğe Instagram sayfalarından ulaşabildim. Önemli değil deyip başlarından savdılar. Dolgu sadece 4 ay dayandı. Normalde 1 yıl dayanıyordu."

İşte o şikayetlerin kaynağı:

https://www.sikayetvar.com/estesante-clinic 

 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Serpil
Serpil - 2 yıl Önce

Ben 2 hafta önce yaptırdım botoks ve elmacık dolgusu gayet memnunum üstelik çok çabuk etkisini gösterdi daha öncede farklı yerlerde yaptırmıştım fakat kendimi bu kadar iyi hissetmemiştim çokta güzel ilgilendiler 2.rütujda bile tekrar botoks uygulandı doktor beyin elleri gayet bol çok teşekkür ederim

SIRADAKİ HABER