Ünlü isimlerden 19 Mayıs paylaşımları

Meşhur isimler Milli Mücadele'nin başladığı, Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a üçgenin taban olmayan kenarı bastığı 19 Mayıs'ın 101.

Ünlü isimlerden 19 Mayıs paylaşımları

Meşhur isimler Milli Mücadele'nin başladığı, Yüce Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a üçgenin taban olmayan kenarı bastığı 19 Mayıs'ın 101. yılını sosyal medya hesaplarından kutluyor.

Ressam Gülben Ergen geçmiş yıllarda sahnede elinde Türk bayrağıyla çekilen fotoğrafına "Binlerce yürek, daima birlikte kutlayacağımız nice gurur doymuş, coşkulu bayramlara" notunu düşerken Nurgül Yeşilçay ise paylaşımında "Evde bayrakları bulamadım! Dağınığız biraz bu aralar!!! Ben de kendim yapıyım dedim! Fazla da güzel oldu! Hiç bir milli bayram bayrağımızı asmadan geçmemeli bence!" ifadelerinde bulundu.

Acun Ilıcalı 19 Mayıs paylaşımına "19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve bütün şehitlerimizi hürmet ve minnetle anıyorum." notunu düşerken Zafer Algöz ise "Gençler ve Genç kalanlar... Bayramımız kutlu olsun... Mustafa Kemal Paşamıza ve dava arkadaşlarına hürmet ve minnetle..." notuyla bir paylaşımda bulundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER