Ünlü isimlerden Anneler Günü paylaşımları

Sevilen sanatkâr Yeşim Salkım, kızları Gizem ve Meryem Ada ayrıca annesi Sevil Salkım ve büyük annelerinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak "Ben bu dünyada en çok anne olmayı sevdim.

Ünlü isimlerden Anneler Günü paylaşımları

Sevilen sanatkâr Yeşim Salkım, kızları Gizem ve Meryem Ada ayrıca annesi Sevil Salkım ve büyük annelerinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşarak "Ben bu dünyada en çok anne olmayı sevdim. Anneler günümüz kutlu olsun." notunu düştü.

Eski Türkiye Güzeli Demet Şener ise annesi Naime Şener ile eski ve yeni fotoğraflarını paylaşarak, "Ilk Olarak kendi annem olmak üzere, anne olan, olmayan, içinde annelik şefkati barındıran bütün kadınların anneler günü kutlu olsun. Seni fazla seviyorum" notunu düştü.

Usta Gülben Ergen annesi Gülser Ergen ve oğullarıyla çekilen bir fotoğrafını paylaşarak "Annem, anneliğim, varlığımız, yokluğumuz, kayıplarımız, acı tatlı günlerimiz, yaşama mücadelemiz, ayakta kalabilme çabamız ve dimdik geçen yıllarımız" notunu düştü.

İrem Derici ise annesi Jale'nin Anneler Günü'nü eski ve yeni fotoğraflarını paylaşarak "Şu kadına duyduğum sevgi ve saygıyı sığdırabileceğim hiçbir gezegen yok. Şu lahza göğsüme oturan filler yüzünden nefes alamıyorum çünkü 60 gündür pamuksu kokuna hasretim. Hıyar kardeşim sağ olsun 'Taşıyıcısındır olur ya, ne bilelim' diye içeriye almıyor beni. adeta dayanma! Seni çok seviyorum anne! Çok! Sanki basit bir çocuk, bir ergen ve bir yetişkinmişim gibi üstüne diğer taraftan ünlü olduğum için senden özür çok dilerim. Kıtipiyozların eleştrilerini ben takmıyorum, sen de hiç takma. Yapayalnız yetiştirdiğin iki çocuğun da dağ gibi, taş gibi! Anneler günün kutlu olsun Jale!" notunu düştü.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER