Ünlü isimlerin Corona virüs reçeteleri

Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın haberi... BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİRMEK İÇİN KEREVİZÜnlü oyuncu Burak Hakkı, bağışıklık güçlendirendiren zeytinyağlı, portakallı kereviz yaptı.

Ünlü isimlerin Corona virüs reçeteleri

Sabah Gazetesi'nden Merve Yurtyapan'ın haberi...

BAĞIŞIKLIĞI GÜÇLENDİRMEK İÇİN KEREVİZ

Ünlü oyuncu Burak Hakkı, bağışıklık güçlendirendiren zeytinyağlı, portakallı kereviz yaptı. Hakkı, kereviz yemeğinin ve siyez bulguru kullanarak yaptığı pilavın tarifini takipçileriyle paylaştı.

ZERDEÇALLI TARÇINLI ÖZEL İKSİR

Uzmanların "Koronavirüse karşı vücut direncinizi yükseltin" önerisini dinleyen oyuncu Elvin Levinler, içinde zerdeçal, tarçın, zencefil ve bal olan bir içecek hazırladı.

SİRKE HER ŞEYİ TEMİZLER

Geçtiğimiz aylarda ikizlerini kucağına alan oyuncu Pelin Akil, bebeklerinin oyuncaklarını temizledi. Akil, tüm oyuncakları sirkeli suda yıkadı.

EN İYİ DEZENFEKTAN ADAÇAYI

Zeynep Demirel, artık günlük egzersizlerini spor salonunda değil evde yapıyor. Demirel, yaktığı adaçayının dumanını oda oda gezdirerek evini bakterilerden temizledi.

KARGO PAKETLERİNİ TEK TEK SİLDİ

Virüs salgınına karşı her tür önlemi alan ünlü oyuncu Fulya Zenginer, artık her şeyi dezenfekte etmeye başladığını söyledi. Oyuncu, dışarıdan gelen kargo paketlerini bile tek tek siliyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER