Ünlü mankenden olay itiraf: "Baskı altında aç yaşadım"

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre 29 yaşındaki Avustralyalı manken Bridget Malcolm, katıldığı bir televizyon programında, 2015 - 2016 yıllarında çalıştığı ünlü marka Victoria’s Secret’ın kadınları sömürdüğü ve aşırı zayıf olmaları için baskı yaptığı iddi.

Ünlü mankenden olay itiraf:

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre 29 yaşındaki Avustralyalı manken Bridget Malcolm, katıldığı bir televizyon programında, 2015 - 2016 yıllarında çalıştığı ünlü marka Victoria’s Secret’ın kadınları sömürdüğü ve aşırı zayıf olmaları için baskı yaptığı iddiasında bulundu.

Şirketin aşırı zayıf olması için kendisine de baskı yaptığını öne süren Bridget Malcolm şunları söyledi: “Baskı nedeniyle zayıf kalabilmek için aç kaldım, sadece suyla beslendim. Bu yüzden sağlığım bozuldu. Yeme bozukluğum vardı, kaygı giderici ilaçlarla ayakta duruyordum, sürekli panik atak geçiriyordum ve bitkindim” dedi.

‘Bayılmaya başladım’

Yetersiz beslenmeden dolayı fiziksel ve ruhsal çöküş yaşadığını anlatan Bridget Malcolm sözlerini şöyle sürdürdü: “Çok acımasızlardı, bizi kontrol ediyorlardı. Zayıf kalma baskısı nedeniyle bir keresinde üç gün boyunca hiç yemek yemedim ve sadece su içtim. Yemek yemeden geçirebildiğim en uzun süre üç gündü. Bu sürenin sonunda bayılmaya başladığım için yemek zorunda kaldım ve bunun için bile kendime kızdım, çünkü beş gün aç kalmayı hedeflemiştim. Podyumda gülümserken bile ölü gibiydim. 2017’de yetersiz beslenme nedeniyle gücüm öyle tükendi de bir merdiveni bile 10 dakikada çıkabiliyordum. Daha fazla dayanamayınca da Victoria’s Secret’ten ayrıldım.”

Daha önce Ralph Lauren ve Stella McCartney gibi markalarla da çalışan model, şu anda kendisini rahat hissettirecek şirketlerle ve zihinsel sağlık üzerine çalıştığını söyledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER