ÜNLÜLERİN GÜZELLİK UZMANI SILA DOĞU'DAN KOKAİN İTİRAFI

Ünlü fenomenlerin birbirine canlı yayında ağza alınmayacak sözleri bütün takipçilerini şok etti.

ÜNLÜLERİN GÜZELLİK UZMANI SILA DOĞU'DAN KOKAİN İTİRAFI

Ünlü fenomenlerin birbirine canlı yayında ağza alınmayacak sözleri bütün takipçilerini şok etti.

Yaşanan rezalet "Bu kadar da olmaz!" dedirtti.

Superkulup.com sitesinin haberine göre ünlü Güzellerin ortak yeri olan Dilan Polat Güzellik merkezlerinin sahibi Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu ile fenomen Nez Demir arasında yaşanan rezalet canlı yayına taşındı.

Olay iddialara göre şu şekilde gelişti;

Dilan Polat ile Sıla Doğu'nun birlikte kurdukları güzellik merkezlerinin franchising (isim hakkı) Türkiye'nin çoğu ilinde mevcut. Sıla Doğu'nun kız kardeşi Dilan Polat en yakın arkadaşı Nez Demir arasında kızılca kıyamet kopmasına neden olan olay Dilan Polat ve Nez Demir arasındaki yaşanan (franchising) anlaşmazlığı yüzünden çıktığı ögrenildi.

Kız kardeşi ile Fenomen Nez Demir'in kavgalarına dahil olan Sıla Doğu sosyal medya hesabından canlı yayında küfürler yağdırdığı Nez Demir'e sinirini alamayarak kendisinin de kokain kullandığını itiraf etti! Canlı yayında binlerce takipçinin izlediği o uyuşturucu itirafı kısa sürede gündem oldu.

Sıla Doğua, lkollü olarak yaptığı canlı yayın gafından bir gün sonra pişman olup video çekerek takipçilerinden özür diledi.

Yaşanan bu rezalet saatler icinde sosyal medyada gecenin konusu oldu.

Sıla ve Dilan Polat kardeşlerin ismi Mersin'deki güzellik merkezi şubelerinin açılışına giderken çalışanlarına özel jet kiralamaları ile gündeme gelmişti.

Kaynak: https://www.superkulup.com/sosyetik-patronice-sila-dogudan-canli-yayinda-uyusturucu-gafi.html

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER