Vatan Şaşmaz cinayetinde sır mesajlaşmalar!

Vatan Şaşmaz cinayetinde sır mesajlaşmalar!

Vatan Şaşmaz cinayetinde sır mesajlaşmalar!
Vatan'dan Mehmet Ali Demir'in özel haberine göre Türkiye önceki akşamdan beri Vatan Şaşmaz’ın hayatını kaybettiği akıl almaz cinayeti konuşuyor. Şaşmaz ve onu öldürdükten sonra intihar eden 52 yaşındaki eski manken Filiz Aker’in yakınları olayın şokunu atlatamazken, Beşiktaş’taki Conrad Oteli’nin 11’inci katında meydana gelen olayla ilgili yeni kriminal detaylar da gelmeye devam etti.

Asayiş Şube Büro Amirliği ekipleri olayın ardından otelin kamera kayıtlarını incelemeye aldı. 1.5 aydır aynı otelde kalan Aker’in olay günü otelden dışarı çıkmadığı belirlendi. Olayın ortaya çıkmasının ardından polis, odada inceleme yaptı. Aker’in silahının bulundurma ruhsatlı olduğu belirlendi. Polisin yaptığı incelemede Aker ve Şaşmaz’ın son 1.5 aydır telefonla görüşmedikleri bunun yerine mesajlaştıkları öğrenildi. Polis ikilinin mesajlarını incelemeye aldı.

Film galasında tanıştılar

Vatan Şaşmaz, 2012’de oynadığı ‘Seninki Kaç Para’ filminin galasında Filiz Aker ile tanışıp sevgili oldu.

İddiaya göre 2015’te mimar Yasemin Adalı ile evlenince Filiz Aker ile ilişkisini bitirdi. Ancak Filiz Aker, Vatan Şaşmaz’ı takıntı haline getirmişti. Aker’in kendi yeğenlerinin de doğruladığı iddialara göre ünlü sunucuyu sürekli arayıp “Beni terk edemezsin” diyordu. Şaşmaz ise arkadaşlarına “Bu kadından korkuyorum” diyordu. Aker’in arkadaşlarına “Vatan’ın bana 3-4 trilyon (milyon) borcu var. Beni bırakamaz” dediği de öne sürüldü. Şaşmaz’ın bir arkadaşı ise sunucunun maddi durumunun kötü olduğu dönemde Aker’den borç aldığını söyledi.

‘Beni de öldürmek istiyordu’

Filiz Aker, Eski Türkiye Güzeli Sevilay Öztürk ile bir dönem yakın arkadaştı. Birbirlerini mankenlik yaptıkları yıllardan tanıyorlardı. İki arkadaşın arası borsada çalışan bir broker yüzünden iki yıl önce açıldı. Filiz Aker, Sevilay Öztürk vesilesiyle tanıştığı brokera güvenerek borsaya girdi, yüklü miktar para kaybedince bunun faturasını Öztürk’e kesti. “O adamla beni sen tanıştırdın. Senin yüzünden milyonlar kaybettim” diyerek Sevilay Öztürk’e ölüm tehditleri yağdırdı. Dozu her geçen gün artan tehditler karşısında Sevilay Öztürk, “Hayati tehlikem var, bu kadın beni öldürmek istiyor” diyerek Filiz Aker hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu.
Güncelleme Tarihi: 29 Ağustos 2017, 07:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER