Vildan Atasever'in küfürbaz arkadaşı

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre oyuncu Vildan Atasever, geçtiğimiz akşam kalabalık arkadaş grubu ile birlikte Cihangir'deydi. Atasever, mekandan sabaha karşı 04.20'de ayrıldı. 'Dilsiz' isimli sinema filminde birlikte rol aldığı Ozan Çelik ile samimi hareketleri ile dikkat.

Vildan Atasever'in küfürbaz arkadaşı

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre oyuncu Vildan Atasever, geçtiğimiz akşam kalabalık arkadaş grubu ile birlikte Cihangir'deydi.

Atasever, mekandan sabaha karşı 04.20'de ayrıldı.

'Dilsiz' isimli sinema filminde birlikte rol aldığı Ozan Çelik ile samimi hareketleri ile dikkat çeken Vildan Atasever, çıkışta patlayan flaşlar ile kısa süreli şok yaşadı.

Kameraları görünce ne yapacağını şaşıran 39 yaşındaki oyuncu, basın mensuplarının sorularına bir süre cevap veremedi. 

Haziran ayında nişanlısı Erkan Akdemir ile ilişkisini noktalayan Vildan Atasever, ayrılık soruları karşısında gerilerek, "Arkadaşlar bu konuları konuşmak istemiyorum. Lütfen bunları sormayın" dedi. Atasever, bir dönem aynı projede yer aldığı Ozan Çelik ile yakınlaşmasını soran muhabirlere, "Arkadaşlar Ozan ile 'Dilsiz' filminde birlikte rol almıştık. Lütfen yanlış bir şey olmasın" şeklinde cevap verdi. 

Görüntülendiklerini fark etmeden önce oyuncuya gül alan Çelik, çiçeği ne için aldığını soran gazetecilere küfür etti.

Bu cevap karşısında şok olan Atasever, "Neler diyorsun?" diyerek tepki gösterdi. Muhabirlerin yanından uzaklaşan ikili, kahkahalar eşliğinde oradan ayrıldı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER