Vin Diesel son görüntüsüyle herkesi şaşırttı

Habertürk'ün haberine göre Amerikalı aktör Vin Diesel, sevgilisi Paloma Jimenez ve çocuklarıyla birlikte çıktığı İtalya tatilinde objektiflere yansıdı. Ailesi ve arkadaş grubuyla mavi turda görüntülenen Diesel, önemli rollerinden birini üstlendiği "Avatar" filmindeki rol arka.

Vin Diesel son görüntüsüyle herkesi şaşırttı

Habertürk'ün haberine göre Amerikalı aktör Vin Diesel, sevgilisi Paloma Jimenez ve çocuklarıyla birlikte çıktığı İtalya tatilinde objektiflere yansıdı.

Ailesi ve arkadaş grubuyla mavi turda görüntülenen Diesel, önemli rollerinden birini üstlendiği "Avatar" filmindeki rol arkadaşı Zoe Saldana ve eşi Marco Pereggio'yu da ağırlamayı ihmal etmedi. Portofino'da lüks teknesiyle açılan grup, denizin ve güneşin keyfini çıkardı.

Hayranlarının hafızasında fit görüntüsü ve kaslarıyla yer edinen ünlü oyuncunun aldığı kilolar ise dikkatlerden kaçmadı. Vin Diesel'in göbekli görüntüsü sosyal medyada çok konuşuldu.

HIZLI VE GÖBEKLİ!

Hayranları Diesel'in son hali ile ilgili esprili yorumlarda bulundu. Bir kullanıcı, "Hep onun gibi görünmeyi isterdim. Sonunda oldu." derken, diğer bir takipçisi ise "Hızlı ve göbekli!" yorumunu yaptı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları, "Hızlı ve Öfkeli" günlerinin artık geride kaldığını dile getirirken, bazıları ise Diesel'in pandemi sürecinde kilo almasının normal olduğunu savundu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER