Yalçın Yelence hayatını kaybetti

Yalçın Yelence'nin beyninde pıhtı atması sonucu yoğun bakıma alındığı ve uyutulduğu belirtilmişti. Ayaklarında yaşadığı sıkıntı nedeniyle bir süredir yürüme güçlüğü çeken Yalçın Yelence'nin durumunun kritik olduğu kaydedilmişti. İstanbul Kartal Dr.

Yalçın Yelence hayatını kaybetti

Yalçın Yelence'nin beyninde pıhtı atması sonucu yoğun bakıma alındığı ve uyutulduğu belirtilmişti.

Yalçın Yelence hayatını kaybetti


Ayaklarında yaşadığı sıkıntı nedeniyle bir süredir yürüme güçlüğü çeken Yalçın Yelence'nin durumunun kritik olduğu kaydedilmişti.

İstanbul Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi'nde tedavi gören Yalçın Yelence'nin vefatını "Bizimkiler" dizisinin 'Nazan'ı tiyatro sanatçısı Ayşe Kökçu duyurdu.

Yalçın Yelence hayatını kaybetti - Resim : 2

Yalçın Yelence hayatını kaybetti - Resim : 3

YALÇIN YELENCE KİMDİR?

1954'te Ankara'da doğan Yalçın Yelence, 1976 yılında Ankara Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu Radyo Televizyon Bölümü'nden mezun oldu.

Yalçın Yelence hayatını kaybetti - Resim : 4


1977’den 1983 yılına kadar radyo skeçleri yazan Yelence, 'Perihan Abla', 'Bizimkiler', 'Yarı Şaka Yarı Ciddi' ve 'Yazlıkçılar' gibi ses getiren pek çok televizyon yapımına yönetmen, öykü ve senaryo yazarı olarak imza attı.

Sacitaslan.com olarak Sayın Yalçın Yelence'ye Allah'tan rahmet; kederli ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER