YASAK AŞK SKANDALI AKBANK'A SIÇRAYINCA REKLAM ŞİRKETLERİ TEYAKKUZA GEÇTİ!

HALUK DİNÇER: "ÜZÜNTÜ İLE KARŞILIYORUZ" Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Amerikan Cemiyeti Eş Başkanı olan Suzan Sabancı Dinçer'in özel bir dedektif tutarak bu aldatma olayına Zincirlikuyu'daki lüks residanceda suç üstü yaptığı ve eşi Haluk Dinçer'e boşanma d.

YASAK AŞK SKANDALI AKBANK'A SIÇRAYINCA REKLAM ŞİRKETLERİ TEYAKKUZA GEÇTİ!

HALUK DİNÇER: "ÜZÜNTÜ İLE KARŞILIYORUZ"

Akbank Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Amerikan Cemiyeti Eş Başkanı olan Suzan Sabancı Dinçer'in özel bir dedektif tutarak bu aldatma olayına Zincirlikuyu'daki lüks residanceda suç üstü yaptığı ve eşi Haluk Dinçer'e boşanma davası açıp Amerika'ya gittiği ve ülkeye bir daha dönmeyeceği gündeme bomba gibi düşmüştü.

Bu iddialar üzerine ünlü işadamı Haluk Dinçer bu boşanma haberini sayfalarına taşıyan Takvim Gazetesi'ne 19 Temmuz 2020 tarihinde şu açıklamayı yaptı; Dinçer yaptığı Açıklamada, "Ayrılık iddiaları aile birliğimize zarar vermeye yöneliktir. Mutlu süren beraberliğimizi hedef alan söz konusu haberleri üzüntü ile karşılıyoruz" şeklindeydi.

AMERİKA'NIN YOLUNU TUTTULAR

Suzan Sabancı Dinçer ve eşi Haluk Dinçer, bu sıkıntılı süreci atlatmak için, corona virüsünden en çok etkilenen Amerika'nın yolunu tutmuşlardı. Çift yakın çevresine Amerika seyahatini gerekçe olarak orada okuyan çocukları Ceyda ve Haluk Akay Dinçer'e sürpriz ziyaret olarak adlandırdılar.

SANAT DANIŞMANI SELCAN ATILGAN SIRRA KADEM BASTI

Olayların ardı arkası kesilmezken yasak aşk skandalında adı geçen Sanat Danışmanı Selcan Atılgan cephesinden hic bir yayın organına ve yalanlama ve tekzip gelmedi, bununla beraber uzun bir süredir ciddi bir ilişkisi olduğu iddia edilen Atılgan sırra kadem bastı.

AKBANK TEYAKKUZA GEÇTİ

Bu yasak ask skandalı iddiaları sonrası en son atak AKBANK'tan geldi. İşte trajik komik hikaye bundan sonra başladı. AKBANK'ı teyakkuza geçiren olay iddialara göre şu şekilde gelişti.

Cemiyet hayatında ve iş dünyasında saygın bir yeri olan Sabancı Ailesi ve Türkiye'nin en büyük kurumlarının başında olan aile şirketleri AKBANK'ın kurumsal kimliğine zarar vermemek için bu haberlerin yüklü reklam karşılığı haberi yapan internet sitelerinden kaldırılması kararı alındı.

GELECEK GÜNDEM SİTESİ AKBANK REKLAM TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ

AKBANK Hukuksal Departmanı teyakkuza geçerek ilk olarak haberi yapan internet siteleri arandı ve daha sonra reklam şirketlerine yönlendirilerek bu siteler ile yıllık reklam anlaşması yapıldı bu sayede haberler yayından kaldırıldı. Haberin asıl kaynağı olan gelecekgundem.com sitesi haberinin arkasında olduğunu iletip reklam teklifini kabul etmedi.

CEVAP BEKLEYEN SORULAR....

AKBANK Hukuk Departmanı bu iddialar doğru değilse, neden Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerine başvurarak haber yapan siteler hakkında, tedbir kararı ya da erişim engelleme kararı aldırma yoluna gitmedi?

AKBANK Hukuk Departmanı daha önce hiç bir şekilde reklam vermediği internet sitelerine Yüklü miktarda reklam vererek bu işi örtbas etti? Bu haberleri kaldıran internet sitelerine neden gizlilik sözleşmesi imzalatıldı?

AKBANK Hukuk Departmanı, bu iddialar doğru değilse, ulusal basına aile adına neden açlıklama yapma gereği duymadı? Boşanma iddialarına karşılık 'Yapılan haberleri üzüntü ile karşılıyoruz' açıklaması neden sadece Takvim Gazetesine yapıldı?

https://www.takvim.com.tr/saklambac/2020/07/19/haluk-dincer-esi-suzan-sabanci-dincerle-bosanacagi-iddialarini-yalanladi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER