Yasemin Kutsi'nin tahminleri yine gerçekleşti!

Yasemin Kutsi'nin tahminleri yine gerçekleşti!

Yasemin Kutsi'nin tahminleri yine gerçekleşti!
Sanat dünyamızın asil kraliçesi Yasemin Kutsi, @CapaMagTV'de yayınlanan programında merakla takip edilen; uzun ve kesintisiz astrolojik yorumlarda bulundu.

Her tahmini gerçeğe dönüşen Yasemin Kutsi; "Güneş tutulması burçları nasıl etkileyecek?" ve "Güneş tutulması sonrasında ABD ve Türkiye'de neler yaşanacak?" gibi konuları da masaya yatırmıştı.

Şimdilerde herkes Yasemin Kutsi'nin gerçekleşen o tahminlerini konuşuyor.

Yasemin Kutsi'nin programda bahsettiği felaketlerin ilki ABD'de başladı... ABD'nin Teksas eyaletinin güneydoğu kıyılarını vuran Harvey Kasırgası nedeniyle hayatını kaybedenler oldu. ABD Ulusal Meteoroloji Dairesi (NWS), Teksas'ın en kalabalık şehirlerinden olan Houston ve çevresi için "ani sel uyarısı" yaptı.



NWS yetkilileri, Houston'da selin daha da kötüleşeceğini ve "tarihi bir felaket" yaşanabileceğini söyledi.

Kutsi'nin tahminine göre; Harvey felaketi daha da büyüyecek. Daha çok seller olacak. Kuzey ve Güney ABD karışacak... Kısa bir süre sonra herkes Amerika Birleşik Devletleri'nin nüfus bakımından (2010 yılı sayımına göre nüfusu 2,695,598) en büyük üçüncü şehri olan Chicago'yu konuşabilir...

Peki Türkiye'de neler yaşanacak?..

Yasemin Kutsi'nin olay tahminlerinin tamamını kendi ağzından dinlemek ve izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz...

YASEMİN KUTSİ İLE EV HALLERİ (3. BÖLÜM) ... İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!..

Güncelleme Tarihi: 28 Ağustos 2017, 15:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER