Yasemin Özilhan tam 2 milyon lira kazandı

'Para, parayı çeker' sözü bir kez daha doğru çıktı Takvim Gazetesi'nin haberine göre Türkiye'nin en zengin iş adamlarından biri olan İzzet Özilhan'la evlendikten sonra sonra oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan, hem sosyal medyadan yaptığı iş birlikleri hem de imza attığı re.

Yasemin Özilhan tam 2 milyon lira kazandı

'Para, parayı çeker' sözü bir kez daha doğru çıktı

Takvim Gazetesi'nin haberine göre Türkiye'nin en zengin iş adamlarından biri olan İzzet Özilhan'la evlendikten sonra sonra oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan, hem sosyal medyadan yaptığı iş birlikleri hem de imza attığı reklam anlaşmalarıyla cebini doldurdu.

Tarzıyla hem cinslerinin yakından takip ettiği sosyetik güzel, güzelliği ve kaliteli hayat tarzıyla da markaların reklam için tercih ettiği isimler arasına girdi.

FENOMENLİK YARADI!

Instagram'daki 1.2 milyon takipçi sayısıyla da geniş kitlere hitap eden iki çocuk annesi Özilhan, şu anda İsviçreli bir saç vitamin markası, bir teknoloji devi, bir akıllı telefon markası, giyim firması, parfüm markası ve güzellik kremi markalarıyla iş birliği halinde…

Sosyetik güzelin gerek Instagram'da iş birliği yaptığı gerekse marka yüzü olduğu bu markalardan da toplamda 2 milyona yakın para kazandığı konuşuluyor.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER