Yasmin Erbil'in Sevgilisi Poyraz Elemeyle Yarışmadan Ayrıldı

Hayatta bazen en büyük zafer, sevgiliye olan sadakatinizdir. Yasmin Erbil'in sevgilisi Poyraz, elemeyle yarışmadan ayrılarak gösterdiği cesaretle aşkının yanında durdu. İşte gerçek aşkın gücü burada yatıyor.

Yasmin Erbil'in Sevgilisi Poyraz Elemeyle Yarışmadan Ayrıldı

Survivor All Star'a sevgilisi Poyraz'ın katılmasıyla gündemde olan Yasmin Erbil, Poyraz'ın elenmesiyle muradına erdi. Eleme adayları arasında yer alan Poyraz, Hakan, Özgür ve Sercan arasında yaşanan sürpriz bir eleme sonucunda yarışmadan ayrıldı. İlk oyunlarda başarısız olan Poyraz, final oyununda Hakan'a karşı mücadele etti ancak elenmekten kurtulamadı.

Yasmin Erbil'in Duygusal Paylaşımı


Yasmin Erbil'in Duygusal Paylaşımı

Yasmin Erbil, Poyraz'ın elenmesinin ardından Instagram hesabından duygusal bir paylaşım yaptı. Sevgilisiyle olan aşk dolu fotoğrafını paylaşarak "Benim şampiyonum" notunu düştü. Survivor All Star yarışmasıyla birlikte aşkları daha da gündemde olan çift, uzak kalmalarına rağmen birbirlerine destek olmaya devam ediyorlar.

Poyraz'dan Duygusal Veda

Eleme sonrası duygusal bir veda konuşması yapan Poyraz, yaşadığı zorlu süreçten bahsetti. Kendini toparlamaya çalıştığını ve mental olarak zor günler geçirdiğini dile getirdi. Rakiplerini tebrik eden Poyraz, Sercan ile olan meydan okumanın kendisine pahalıya mal olduğunu ifade etti.

Aşklarıyla Dikkat Çeken Çift

Survivor All Star yarışmasında Poyraz'ın aldığı sayıları Yasmin Erbil'e armağan etmesi ve Instagram üzerinden sevgililer arasında geçen tatlı paylaşımlarla dikkat çeken çift, izleyicilerin de ilgi odağı haline geldi. Aşklarıyla ve birbirlerine olan destekleriyle takdir topluyorlar.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2024, 10:30
YORUM EKLE
YORUMLAR
Petekhayrani
Petekhayrani - 3 hafta Önce

Petek hayranı anti https://yk-hulya.tr.gg/ismail---yk.htm

Ds tv
Ds tv - 3 hafta Önce

DS TV Top 20 27.12.2004

1- Gökhan Özen / Kader Utansın
2- Yıldız Tilbe / Değerini Bilmek Gerekir Aşkın
3- Candan Erçetin / Melek
4- Ayça / Masum Pozisyon
5- Zeynep Casalini / Ne Yapsam
6- Kıraç / Olur Ya
7- Yalın / Günaydın
8- Ebru Gündeş / Seninle Çok İşim Var
9- Demet Akalın / Bittim
10- Pamela / İstanbul
11- İsmail YK / Son Defa
12- Nev / Mühürlü Kaderim
13- Manga / Bir Kadın Çizeceksin
14- Emel Müftüoğlu / Çok Ayıp
15- Ogün Sanlısoy / Ben De Özledim
16- Çağdaş / Beklenen Şarkı
17- Seda Sayan / Sıkı Sıkı
18- Mahsun Kırmızıgül / Saygımdan
19- Mor ve Ötesi / Bir Derdim Var
20- Gülşen / Of Of

Gelecek hafta Özcan Deniz 'Kal De' klibi ile listeye 19 numaradan, Eser Bayar ise 'Aşkımı İtiraf Ediyorum' klibi ile 20 numaradan yeni giriş yapacaktı! Zirvede ise Yıldız Tilbe son klibi 'Değerini Bilmek Gerekir Aşkın' ile olacaktı!


DS TV Muzik Haber
10.12.2004

Ajdar Son Rötuşlarda

Geçen yıl Son Noktayı Ben Koydum adlı albümünü son olarak çıkaran Ajdar son olarak Ölüm Dediğin Nedir şarkısına bir klip çekmişti. Yenilendi, yeni albümü Farklı Yorum'u 2 hafta önce tamamladı, Avrupa Müzik ile anlaştı...
Nostaljik şarkılardan oluşan yeni albümünü 5 gün sonra müzik marketlere sunacak olan Ajdar, albümün dağıtımı için Teoman, Muazzez Ersoy ve Yıldız Tilbe gibi birçok ünlü ismin albümlerine imza atan ve pazar liginde bu yıl ikinci sırada olan Avrupa Müzik'e transfer oldu. Farklı Yorum adını taşıyan albüm için gün sayan Ajdar Zeynel Abidin'e albüm için pozlar verdi.

SIRADAKİ HABER