Yeni Akit'ten hayatını kaybeden Belma Simavi için şoke eden başlık

MedyaRadar'ın haberine göre bir süredir koah nedeniyle hastanede tedavi gören Hürriyet Gazetesi’nin eski sahibi Erol Simavi’nin eşi Belma Simavi hayatını kaybetti.  Acı haberi eski Hürriyet çalışanı Ertuğrul Özkök, “Bir Hürriyet kahramınını kaybettik” sözleriyle.

Yeni Akit'ten hayatını kaybeden Belma Simavi için şoke eden başlık

MedyaRadar'ın haberine göre bir süredir koah nedeniyle hastanede tedavi gören Hürriyet Gazetesi’nin eski sahibi Erol Simavi’nin eşi Belma Simavi hayatını kaybetti.

 Acı haberi eski Hürriyet çalışanı Ertuğrul Özkök, “Bir Hürriyet kahramınını kaybettik” sözleriyle duyururken, Yeni Akit gazetesinden skandal bir başlık geldi.

 Yeni Akit, Belma Simavi’nin ölümünü, “Kocasının metresine göz yuman Belma Simavi öldü” başlığıyla verdi.

 

Haberin içinde ise “Belma Simavi, birkaç gün önce Erol Simavi ile gayr-i meşru yaşadığını utanmadan itiraf eden Gönül Yazar'ın skandal sözleriyle gündeme gelmişti.

Yazar mide bulandıran o açıklamasında 'Benim hem Belma Hanım'ın Polenezköy'deki evinde hem de Göcek'teki adada bile odam var. O kadar kıymet verir bana.' ifadelerini kullanmış ve Belma Simavi'nin bu duruma tepki göstermediğini söylemişti” ifadeleri kullanıldı.

 Yeni Akit’in Belma Simavi için yazmış olduğu başlık ve habere sosyal medyada tepki yağdı.

 İşte o tepkilerden bazıları…

GÖNÜL YAZAR'IN İTİRAFI GÜNDEM OLMUŞTU

Gönül Yazar geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda Erol Simavi ile olan yasak aşkı ve evlilik dışı olan çocuğundan bahsettikten sonra Belma Simavi için, “Ben Belma hanımın yerinde olsa kıyameti koparırdım, ortalığı yıkardım. Asla onun gibi anlayışlı davranamazdım. Benim hem Belma Hanım'ın Polenezköy'deki evinde hem de Göcek'teki adada bile odam var. O kadar kıymet verir bana” ifadelerini kullanmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER