Yeşilçam Oyuncusu Aydan Şener’den Dikkat Çeken Evlilik İtirafı

Yeşilçam oyuncusu Aydan Şener, bir programda yaptığı açıklamalarıyla yeni bir tartışma başlattı. İşte ünlü ismin o sözleri...

Yeşilçam Oyuncusu Aydan Şener’den Dikkat Çeken Evlilik İtirafı

Yeşilçam oyuncusu Aydan Şener, bir programda yaptığı açıklamalarıyla yeni bir tartışma başlattı. İşte ünlü ismin o sözleri…

İlk kez Çalıkuşu filminde ekranlarda yer alan ve kısa sürede şöhreti parlayarak Yeşilçam’ın en iyi oyuncuları arasında yer alan Aydan Şener, günümüzde projelerde çok fazla yer almıyor. Gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Aydan Şener, katıldığı yeni bir programda gündeme dair iddialı açıklamalarda bulundu. “Evlilik insan doğasına uygun değil” diyerek sosyal medyada yeni bir tartışma başlatan oyuncu görünümü ve fiziğiyle de çok konuşuldu.

Aydan Şener’den Evlilik İtirafı

Aydan Şener güzelliği ve başarılı performansı ile bir döneme damga vuran isimler arasında yer almıştı. Görünümü ve fiziği ile yıllar geçse de hiçbir şey kaybetmeden Şener, Ahmet Mümtaz Taylan ile samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Programda kendisine “Aşk nedir” diyerek bir soru yöneltilirken Aydan Şener tutkulu aşkı tercih ettiğini, alışkanlığa dönen bir sevginin kendisi için uygun olmadığını dile getirdi.  Aşk’ın belirli bir süresi olduğunu ve sonrasında çiftlerin alışkanlık içerisinde sevgi içinde yaşayabildiğini ifade eden Şener’in dikkat çeken açıklamaları ise evlilikle ilgili düşünceleriydi.

Aydan Şener’den Çok Konuşulacak Evlilik İtirafı

“Evlilik Bana Göre Değil”

61 yaşındaki usta isim, 9 yıl evli kalmış ve bu evliliğinden de çocuk sahibi olmuştu. evlilikle ilgili düşüncelerini soran Ahmet Mümtaz Taylan, bu soru sonrasında “Evlilik bana göre bir şey değil. Zaten ben çok erken evlendim ve çocuğum oldu. İyi ki evlenmişim de Ecem dünyaya gelmiş, o ayrı. 8-9 senelik evlilikten sonra ayrıldım ve bir daha evlenmedim. Hiç de düşünmedim evliliği. İnsan doğasına çok uygun bir kurum olduğunu da düşünmüyorum.” yanıtını aldı. boşanmasının üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen neden evlenmediğini de bu açıklamalarıyla dile getiren Aydan Şener’in sözleri evlilik ve aşk konusunda sosyal medyada yeni tartışma başlattı. Bazı kullanıcılar Aydan Şener’e hak vererek dile getirilmeyen gerçekleri söylediğini belirtirken bazı kullanıcılar da evliliğin önemine vurgu yaparak ünlü oyuncuya katılmadığını söyledi. Ahmet Mümtaz Taylan ile programdaki duruşu, konuşmasıyla dikkat çeken ünlü oyuncu, eski oyuncuların ne kadar donanımlı olduğunu da gösterdi.


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2024, 17:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER