Yiğit Marcus Aral'ı "Kerem'in selamı var" diyerek dövdüler!

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yiğit Marcus Aral, "Beş kişi bana saldırdı! Beni dövdükten sonra 'Kerem'in selamı var' dediler." ifadelerini kullandı. Yüzünde şişlik ve gözünde morluk olduğu görülen 32 yaşındaki Aral, sözlerin.

Yiğit Marcus Aral'ı

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yiğit Marcus Aral, "Beş kişi bana saldırdı! Beni dövdükten sonra 'Kerem'in selamı var' dediler." ifadelerini kullandı.

Yüzünde şişlik ve gözünde morluk olduğu görülen 32 yaşındaki Aral, sözlerini "Daha sonra saldırganlar kaçarak uzaklaştılar. Ben de karakola gelerek şikayetçi oldum. Gerekeni savcılık yerine getirecek." diyerek tamamladı.

NE OLMUŞTU?

2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral, geçtiğimiz haziran ayında iki yıldır devam eden aşklarını bitirme kararı almıştı.

Ünlü manken ayrılığın ardından Üsküdar'daki bir restoranda iş insanı Kerem Sabancı Kamışlı ile yemek yerken, mekanı Yiğit Marcus Aral'ın basmış ve Kamışlı'yı denize atmıştı.

 

DAVA AÇILDI

Aral hakkında, "Olası kastla adam öldürmeye teşebbüs", "tehdit", "özel hayata ilişkin görüntüleri ve sesleri ifşa etmek" ve "hakaret" suçlarından 22 yıl 9 aydan 34 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istemiyle dava açılmıştı.

Daha sonra ilişkilerine bir şans daha vermeye karar veren Şevval Şahin ile Yiğit Marcus Aral, yeniden bir araya gelmişti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER