Yıldız Asyalı: "Biten ilişkime değil köpeğim Harley'e ağlıyorum"

Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'in röportajı... Üzüntünüze tüm ülke şahit oldu.

Yıldız Asyalı:

Posta Gazetesi'nden Alev Gürsoy Cimin'in röportajı...

Üzüntünüze tüm ülke şahit oldu. Hayatınızda neler oluyor Allah aşkına?

Kendimi fazlasıyla kandırılmış hissediyorum. İyi niyetimden vuruldum resmen. Tüm üzüntümün sebebi hayvan barınağından sahiplendiğim K-9 kurt köpeği. 29 Haziran’da Kerem’le muhabbet ederken bir kurt köpeği almaya karar verdik. Kerem, bu konu için Merve Oflaz’ı aradı. Merve, Ebru Uluer diye birine yönlendirdi. Sahiplenilecek iki köpek vardı. Cılız olanı tercih ettik. Harley’imi... Kuyruğu kesilmiş ve büyük bir travma yaşamış. Ebru Uluer, Harley’i tedavi ettirdiğini söyledi. Ben de Harley’i anında kurtarmak için nakliye firması ayarladım. Maddi konularla ilgili hayli gerildik. Kerem, anlayamadığım bir strese girdi.

Harley’in nakliyesi için 1000 TL ödemeniz mi Kerem Bey’i strese soktu?

Ben babamdan da para istedim bu konu için. Ayrıca karı koca arasında bunların ne önemi var? Anlamak çok zor. Yani, nerelere harcıyoruz paraları bundan mı kısacağım? Nakliyeci bir adamcağız gitti ve köpeği İzmir’deki klinikten aldı. Biz zaten Ebru Hanım ile hep iletişim halindeydik evde sürekli ne kadar büyük bir sevap işlediğimi söyleyip duruyordu. Sonradan arkamdan “Yıldız beni sürekli arıyordu, çok rahatsız ediyordu” demiş. Ne münasebet! 30 Haziran gecesi yavrum yuvasına ulaştı. Çok mutlu oldum fakat burnumdan getirdiler.

Burnunuzdan neyi getirdiklerini bir türlü anlayamadım Yıldız Hanım...

Ebru Hanım’la sürekli köpeğe dair haberleşiyorduk. Bana, köpeğin son bir aşısının kaldığını söylediler ve bir beyefendi gelip sözde aşı için yavrumu benden aldı. Bir daha da geri getirmedi. Ebru Uluer denen kişi sırra kadem bastı. Aracı olan Merve Oflaz beni her yerden engelledi. Sonra Kerem de her yerden engelledi. Keşke ben götürseydim aşıya. Ah kafam ah! Bir de bana “Senin köpeğini arıyoruz, senin için uğraşıyoruz” diyorlar. Hadi be oradan! Bana verdikleri köpeği yalan dolanla benden çaldılar.

Çok ilginç bir olay gerçekten…

Hakikaten çok ilginç. Beni delirttiler. Benim zaten üç köpeğim ve bir kedim var. Yedi tane de kedi yavrusu besliyorum ama ben şu an Harley’im gitti diye inanılmaz üzgünüm. Harley’i keşke nüfusuma geçirebilseydim de başıma bunlar gelmeseydi.

Kerem Saka, Ebru Uluer ve Merve Oflaz sizi engellemiş. Üç kişi de sizi engellediği için bu hikayedeki sorunlu kişi siz olabilir misiniz peki? Bunu hiç sorguladınız mı?

Benim tek suçum şefkate muhtaç bir yavruyu çok severek sahiplenmekti. Canımı verirdim onun için. Acımı anlatamıyorum kimseye. Kerem bana “Sosyal medyada duygu sömürüsü yaparak popüler olmaya mı çalışıyorsun?” dedi. Böyle bir şey olabilir mi? Burada bir can söz konusu. İnsanın fikri neyse zikri de odur. Benim reklama ihtiyacım yok.

Peki, onlar bir olmuş da size ne yapmaya çalışıyorlar?

Ben, Merve Oflaz gibi insanlara uyuz oluyorum. Kimsiniz siz ya? Pardon ama ben beş yaşından beri sahnedeyim. İstanbul Devlet Opera ve Balesi çıkışlıyım. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı mezunuyum. Mütevazı bir hayatım var ama istesem, her dizide her sinema filminde oynarım. Ben seçici biriyim, içime, gönlüme göre olsun istiyorum. İyi proje gelirse oynarım, gelmezse de otururum evimde kemanımı çalarım.

Kerem Bey’e aşık mıydınız?

Hem de nasıl! Üstelik bunun karşılıklı olduğu zannediyordum ama artık adını bile duymak istemiyorum.

İkinizin de çocukları var ve ikinizin de ikinci evliliğiydi, değil mi?

Evet. Zaten o evliliğini bitirene kadar epey uğraştı, tazminatlar ödedi. Ben eski eşimle boşanırken ne tazminat istedim ne de başka bir şey. Biz kendi aramızda bunları çözdük. Asaletimi görüyor musun? Eski eşimle aramda tartışmalar olmuştur ama ben her zaman Emre Vatansever’in arkasındayım, o da benim. Ben asil bir kadınım, eski eşim Emre de asil bir adamdır.

Bir başka iddianıza göre Kerem Bey sizi yerlerde sürükleyerek kapıdan atmış... 

Ben şiddet görmedim ama 30 yıl sonra boşansak daha mı iyiydi! Belki de eski eşinin ahı tuttu. Bu da çok normal. Kadın iki çocuğuyla bir başına kaldı sonuçta. 

Şiddet görmediğinizi söylüyorsunuz ama sizi sürüklemesi şiddettir. 

Sayılmaz. 

Nasıl sayılmaz?

O gün çok fazla sinirlendi. Benim köpek konusunda ısrarlı oluşum, onun o sırada stresli oluşu... Ben de, o da çok sinirliydik ama bana el kaldırmadı.

Kızınız bu evlilik hakkında ne düşünüyordu?

Şükür ki tüm bunlar yaşanırken kızım Ayşe yanımızda değildi. Kerem’i kabullenmişti. Kerem, Ayşe ve ben koyun koyuna uyuyorduk.

Kerem Bey, onun çocuklarına bakmasından rahatsız olduğunuzu söylemiş. Bu doğru mu?

Ben onun çocuklarına gayet düşkündüm. Hatta kavga ettiğimiz günün ertesi onun çocukları gelecek diye dört gün boyunca çocukların sevdikleri yemekleri yaptım. Bir köpek için günlerce yas tutan bir kadın sizce bir çocuğa kötü davranabilir mi?

Kerem Saka’yla birlikteliğinizde onu tanıyamadınız mı?

Bilmiyorum ki! Tanıyorum sanmıştım ama yanılmışım. Benden daha iyi bir oyuncuymuş. Demek ki uzatmaları oynuyormuşuz. Kerem kaldıramadı beni. Benim gibi kadını taşımak kolay iş değildir. Erkeklerin yapabildiği her şeyi tek başıma yapabilirim. Ben medeniyet yanlısıyım ama altıncı hissim kuvvetlidir. Aramıza başka bir kadın girdi ve Kerem de arada kaldı bence. Seçim yapamadı, kafası karıştı. İstanbul’a döndük, iki gün sonra nikah tarihi belirlenecekti ama başıma bunlar geldi. Mahvettiler beni!

Hayal kırıklığınız gözlerinizden okunuyor...

Öyle... Kısmet işte. Allah’tan resmi nikah yapmamışız. Prosedürle uğraşırken daha da yıkılırdım.

Resmi nikah yapmamanızın özel bir sebebi var mıydı?

Gümüşlük’teydik. Resmi nikah için kan tahlili gerekiyor ama pandemi dolayısıyla kan almadılar bizden. Resmi nikah nasıl olsa olur diye beklemedik. Hızlı bir şekilde düğün yaptık.

30 gün için de tanışıp evlendiğiniz söyleniyor. Bu doğru mu?

Yok be yavrucuğum! Uyduruyorlar. İki yıldır tanışıyoruz. Sıkıntılı bir evliliği vardı. Ben evli biriyle yapamam. Onunla birlikte olmayı aklımdan bile geçirmiyordum. Geçen yaz boşandı ama boşanmasının da benimle hiçbir ilgisi yok. İlişkimiz o boşandıktan sonra başladı. Bir yıldır beraberdik.

Sürekli ağlıyorsunuz ve sosyal medyadan isyan ediyorsunuz. Şimdi daha iyi misiniz?

Ben biten ilişkim için değil; yavrum için, Harley’im için ağlıyorum. Çaldıkları köpeğimi geri versinler! Ben hiçbir zaman anormal, şuursuz biri olmadım. Hep kendini bilen biriydim. Siz beni ne zaman bir skandalla gündeme geldiğimi gördünüz? Ben bir hayvan sahiplendim ve onun benden gitmesine dayanamadım. Hatta arkadaşlarımla gezip tozuyorum. Lunaparka gidecek kadar iyiyim.

Aileniz bu duruma ne diyor?

Onlar bana güveniyor. Sonuna kadar arkamdalar. Köpeğim Harley dışında hiçbir şey umurumda değil. Kerem, benim için bitmiştir.



YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER