Yıllar sonra gelen "Badi Ekrem" itirafı!

Unutulmaz Türk filmlerinin yapımcı ve yönetmeni Ertem Eğilmez’in oğlu Ferdi Eğilmez, ‘Hababam Sınıfı’yla ilgili bir gerçeği, gün yüzüne çıkardı.

Yıllar sonra gelen

Unutulmaz Türk filmlerinin yapımcı ve yönetmeni Ertem Eğilmez’in oğlu Ferdi Eğilmez, ‘Hababam Sınıfı’yla ilgili bir gerçeği, gün yüzüne çıkardı. Akşam Gazetesi'nin haberine göre Eğilmez, filmde Şener Şen’in oynadığı Badi Ekrem rolünü aslında Zeki Alasya’nın oynayacağını açıkladı. O dönem Zeki Alasya’nın yapım şirketiyle yollarının ayrılmasıyla filmde yer alamadığını söyleyen Eğilmez, “Tatlı Dillim filminde başarıyla canlandırdığı antrenör rolünden sonra Zeki Alasya abiyi Badi Ekrem, Metin Akpınar’ı ise Külyutmaz Hoca rollerinde izleyecektik belki. Ama işte ayrılık bu imkanı elden alıyor çok daha başka bir şekle sürüklüyordu elbette” dedi.

YERLİ FERNANDEL! 

Eğilmez, babası Ertem Eğilmez’in keşfettiği Kemal Sunal ile ilgili olarak da "Ertem Eğilmez’in Kemal Sunal’ı gördüğü ilk anda benzettiği ve 'Aaa! Fernandel geliyor' dediği Fransız oyuncu Fernandel bu arkadaşlar” diyerek bu fotoyu paylaştı:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER