Yonca Evcimik'ten Mustafa Sandal sorusuna soğuk yanıt!

Mustafa Sandal'ın kaleme aldığı "Beni Ağlatma" adlı kitabında adı geçen Evcimik'e muhabirler "Mustafa Sandal kitap yazdı.

Yonca Evcimik'ten Mustafa Sandal sorusuna soğuk yanıt!

Mustafa Sandal'ın kaleme aldığı "Beni Ağlatma" adlı kitabında adı geçen Evcimik'e muhabirler "Mustafa Sandal kitap yazdı. Size de kitabında yer verdi. Ne söylemek istersiniz?" sorusunu yöneltti.

Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre Evcimik, konuyla ilgili "Ben de kitap yazdım, hayvanlarla ilgili. 'Var Olmak Haktır' diye. Tüm geliri sokak hayvanları için harcanıyor. Ayrıca bütün kolejlerde 2. sınıf ders kitabı olarak kabul edildik. 5 tane Arap ülkesine satıldı" şeklinde kaçamak cevap verdi.

Muhabirlerin tekrar aynı soruyu ısrarlı şekilde sormasına karşı şarkıcı, "Böyle bir kitabım olduğu için ortada, onun hakkında konuşmaya gerek yok. Ben okumadım. Yorum yapmayayım. Fikrim yok. O yüzden kendi kitabımı araya sıkıştırıyorum" ifadelerini kullandı.

BANDIRA BANDIRA İLE LİSTELERİ SALLAMIŞTI

Yonca Evcimik sözü ve müziği Mustafa Sandal'a ait olan "Bandıra Bandıra" şarkısını 1994 yılında seslendirmiş ve listelerde bir numaraya yükselmişti. İki ünlü sanatçı pek çok ortak çalışmaya imza atmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER