Yonca Evcimik’e Ne Oldu? Eski Halinden Eser Yok!

90’lara damga vuran Yonca Evcimik’in son hali sevenlerinin beğenisini kazandı. Görenlerin tanıyamadığı ünlü isim, sosyal medyada gündem oldu.

Yonca Evcimik’e Ne Oldu? Eski Halinden Eser Yok!

90’lara damga vuran isimlerden Yonca Evcimik’in son hali sevenlerinin beğenisini kazandı. Görenlerin tanıyamadığı ünlü isim, sosyal medyada gündem oldu.

Bandıra Bandıra, Abone, Kendine Gel gibi dillere pelesenk olmuş şarkılarıyla 1990’lı yıllara damga vuran Yonca Evcimik, ekranlara gelen dizideki performansıyla da dikkat çekmişti. Aradan geçen yıllar içerisinde ise zaman zaman yeni projelerde kendini gösteren Yonca Evcimik, operasyon yaptırdı. Ancak son hali ile sevenlerinin bile tanıyamadığı ünlü isim, görenlere “Yonca Evcimik’e ne olmuş” dedirtti.

Yonca Evcimik Estetik Sonrası Görüldü

Çılgın Bediş dizisiyle yıllar geçse de unutulmayan Yonca Evcimik, magazin dünyasından uzakta yaşamına devam ediyor. Programlarda ve sosyal medyadaki paylaşımlarıyla takip edilen Yonca Evcimik, geçtiğimiz dönemlerde estetik operasyonlarıyla yeniden gündeme gelmişti. Ünlü isim, karın bölgesine karın kası estetiği yaptırmış ve yine “Neden” sorularına maruz kalmıştı. Şimdi ise karın kasının ardından yüz bölgesine yaptırdığı operasyonlarla Yonca Evcimik yine gündeme taşındı.

Yonca Evcimik’e Ne Oldu? Eski Halinden Eser Yok!

Yonca Evcimik’in yüz gerdirme operasyonu olduğu öğrenilirken ünlü isim adeta bambaşka birisine dönüştü. Ancak bu sefer sevenleri yeni halini çok beğendiğini söyleyerek ünlü isme destek verdi. Yüz gerdirme sonrasında yüz bölgesindeki kırışıklıklarından kurtulduğu görülen Yonca Evcimik, çok daha dinç ve gergin yüz hatları ve uzun sarı saçlarıyla paylaşımlar yaptı. Uzun saçlarını özlediğini de aktaran sanatçı, bundan sonra yeni tarzıyla olacağını ifade etti.

Yonca Evcimik kimdir?


Kaynak: Magazin Haberleri
Güncelleme Tarihi: 05 Mart 2024, 16:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER