Yönetmen Pekin Azer'den eski eşine Corona virüs davası

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre yönetmen Pekin Azer, Gürcistan'da yoga ve meditasyon turuna giderek koronavirüse yakalanan ve karantina kurallarına uymayarak evine gelen eski eşi Olena Shelest hakkında suç duyurusunda bulundu. Azer dilekçesinde 6 ay önce anlaşmalı o.

Yönetmen Pekin Azer'den eski eşine Corona virüs davası

Akşam Gazetesi'nden Neslihan Keskin'in haberine göre yönetmen Pekin Azer, Gürcistan'da yoga ve meditasyon turuna giderek koronavirüse yakalanan ve karantina kurallarına uymayarak evine gelen eski eşi Olena Shelest hakkında suç duyurusunda bulundu.

Azer dilekçesinde 6 ay önce anlaşmalı olarak boşandığını Shelest'in hiç tanımadığı insanlarla aynı otel odasında kaldığını iddia etti. Eski eşinin tur bitiminde pandemi kurallarına aykırı davranarak kızıyla görüşmek için evlerine geldiğini belirten Azer, hasta olduğu halde test yaptırmadığını ve çocuğunun hayatını tehlikeye attığını söyledi.

Azer dilekçesinde şunları kaydetti: "Astım ve Koah hastası olduğumu bildiği halde önlem almadı. Benim ve kızımın hayatını hiçe saydı. Shelest, testi pozitif çıktıktan sonra da kendini karantinaya almadı" dedi.

Savcılık, Shelest hakkında soruşturma başlatırken, Aile Mahkemesi de 1 ay tedbir kararı verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER