Yürüyen servet Öykü Çelik

Önceki gün Bebek'te objektiflere takılan güzel oyuncu, sevgilisinin sahibi olduğu galeriden kendisi için tahsis edilen arabayı park etmeye çalışırken maddi hasarlı bir kaza geçirdi.  Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden Öykü Çelik, "Evlilik öncesinde konuşulmuş bir şeydi.

Yürüyen servet Öykü Çelik

Önceki gün Bebek'te objektiflere takılan güzel oyuncu, sevgilisinin sahibi olduğu galeriden kendisi için tahsis edilen arabayı park etmeye çalışırken maddi hasarlı bir kaza geçirdi. 

Ayaküstü gazetecilerle sohbet eden Öykü Çelik, "Evlilik öncesinde konuşulmuş bir şeydi. Düğün tarihi önümüzdeki sene diye düşünüyoruz" dedi.

Takvim Gazetesi'nden Aydın Hamza'nın haberine göre İsmail Berhan'ın kendisini evlilik teklifi ederken taktığı 200 bin TL'lik görkemli tektaşı ve yine aşkının hediyesi olan 340 bin TL'lik Audemars Piguet marka saatiyle objektiflere takılan Çelik, utangaç tavırlar sergiledi.

Oyuncu, sevgilisinin pahalı jestleri için de "Hedef gösteriyorsunuz beni biraz, bu şekilde çıkan haberler de hoş olmuyor. O yüzden bir şey diyemiyorum" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER