Zac Efron 'yeni yüzüyle' şaşkınlık yarattı

34 yaşındaki Zac Efron, “kötü geçmiş plastik ameliyatlar” şüphesine yol açan yüzündeki deformasyonla dikkatleri çekmişti. Ünlü oyuncu evinde geçirdiği kötü bir kazanın yüzündeki büyük dönüşümün meydana gelmesine neden olduğunu ve hiçbir zaman herhangi bir estetik a.

Zac Efron 'yeni yüzüyle' şaşkınlık yarattı

34 yaşındaki Zac Efron, “kötü geçmiş plastik ameliyatlar” şüphesine yol açan yüzündeki deformasyonla dikkatleri çekmişti.

Ünlü oyuncu evinde geçirdiği kötü bir kazanın yüzündeki büyük dönüşümün meydana gelmesine neden olduğunu ve hiçbir zaman herhangi bir estetik ameliyat geçirmediğini iddia etti.

Zac Efron 'yeni yüzüyle' şaşkınlık yarattı

Men’s Health dergisine kapak olan Efron, evinde koşarken bir çoraba basıp kaydığını ve çenesini granit bir fıskiyeye çarptığını iddia ediyor.

MASSETER KASLARIM BÜYÜDÜ

“High School Musical” filmiyle tanınan yıldız, bilincini kaybettiğini ancak “çene kemiği yüzünden sarkarak” uyandığını açıkladı.

Yaralandığında yüzünün ve çenesinin iç kısmındaki masseter kaslarının daha sonra yaralanmasını “telafi ettiğini” ve bu kasların boyutlarının büyümesine neden olduğunu ve bu nedenle görünümünün değiştiğini söyledi.

Efron, geçen yıl plastik cerrahi söylentilerinin merkeziydi, Ekim 2022 sayısına kapak olduğu dergiye ise bunun çenesinin parçalaması sebebiyle olduğunu söyledi.

Aktör, sosyal medyada çok konuşulan olayda ameliyat olup olmadığını annesine bile sorduklarını da ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER