Zaza Enden eşine küfür eden Murat Övüç'ü tokatladı

Daha önce “Kadın erkeğin bir adım arkasında durmak zorunda” sözleriyle kadınlara yönelik şiddeti teşvik eden Murat Övüç, bu kez sosyal medyaya düşen bir video ile gündemde.   Bu sözlerinin ardından tepki toplayan, büyül ölçüde takipçi kaybeden ve sahneleri iptal edilen.

Zaza Enden eşine küfür eden Murat Övüç'ü tokatladı

Daha önce “Kadın erkeğin bir adım arkasında durmak zorunda” sözleriyle kadınlara yönelik şiddeti teşvik eden Murat Övüç, bu kez sosyal medyaya düşen bir video ile gündemde.

 

Bu sözlerinin ardından tepki toplayan, büyül ölçüde takipçi kaybeden ve sahneleri iptal edilen sosyal medya fenomeni Murat Övüç’ün sosyal medyaya düşen videosunda; eski basketbolcu Zaza Enden tarafından tokat yediği ve Övüç’ün “Annem ölsün demedim, o benim ablam” diyerek kendisini Zaza Enden'e karşı kendisini savunmaya çalıştığı görülüyor.

Uçankuş TV'de ekrana gelen "Hayatın İçinden" programında konuya ilişkin konuşan Erol Köse, "Zaza, eşi ve arkadaşları Marmaris'te yemeğe gidiyorlar. Murat Övüç kendi sempatisine sığdırdığını sandığı bir tavırla Zaza Enden'in eşine küfür ediyor. Zaza bu küfürü daha sonra öğrenip ertesi gün Murat Övüç'ü sabah saatlerinde görünce eşine küfür edip etmediğini soruyor." ifadelerinde bulunarak şiddetin her ne sebeple olursa olsun savunulacak bir şey olmadığını ifade etti.

Gündeme bomba gibi düşen o görüntüler üzerine Murat Övüç ise, sosyal medyadan espri yaptıkları yönünde bir açıklama yaptı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER