ZEYNEP AKÇIRAY HANGİ SOSYETİK GÜZEL İLE BİRBİRİNE GİRDİ?

Orjinallik garantisi ile sıfır ve sayılı kez kullanılmış üst segment ürünleri uygun fiyatlarla buluşturan ve aralarında cemiyet hayatının ünlü isimlerinin müşterisi olduğu "Deluxeseconds" adlı mağazanın sahibi olan sosyetik güzel Zeynep Akçıray hakkında ilginç bir dedikodu.

ZEYNEP AKÇIRAY HANGİ SOSYETİK GÜZEL İLE BİRBİRİNE GİRDİ?

Orjinallik garantisi ile sıfır ve sayılı kez kullanılmış üst segment ürünleri uygun fiyatlarla buluşturan ve aralarında cemiyet hayatının ünlü isimlerinin müşterisi olduğu "Deluxeseconds" adlı mağazanın sahibi olan sosyetik güzel Zeynep Akçıray hakkında ilginç bir dedikodu magazin kulislerinde dolaşmaya başladı.

İddialara göre cemiyet hayatının ünlü bir ismi dünyaca ünlü bir markanın çantasını daha ucuza almak için ikinci el çanta satan sosyetik güzel Zeynep Akçıray'ın sahibi olduğu Deluxeseconds adlı mağazadan hatırılı sayılı bir para ödeyerek sıfır olarak bir çanta siparişi verdi.


Gelen kargo ile şoke olan sosyetik güzel vakit kaybetmeden mağâza sahibi Zeynep Akçıray'ı aradı. "Telefonda sıfır ayarında dediğiniz çanta çok kötü bir halde geldi, derhal çantayı geri gönderip paramı geri istiyorum" dedi. 


İddialara göre; Zeynep Akçıray "Satılan ürünleri iade almıyoruz" diyerek sosyetik güzel ile ağız dalaşına girdi. Telefonu kapattıktan sonra sinir krizi geçiren sosyetik güzel, kullanılmış çantayı kendisine sıfır olarak yollayan Zeynep Akçıray'ı defalarca aramasına rağmen bir daha ulaşamamış.

Sosyetik güzel yakın çevresine "Eğer mağaza bu çantayı geri almazsa paramı geri iade etmezse onları rezil edeceğim, paramı onlarda bırakmam" diyerek gittiği her davette konuşur olmuş.

Sosyetik çanta kavgasından haberi olan bir kaç sosyetik güzel daha kendilerinin de Zeynep Akçıray'ın mağazasından aldıkları ürünlerden memnun kalmadıklarını ve sipariş edilen ürünlerin birebir olmadığını dile getiriyormuş.

Söz konusu sosyetik çanta krizi İstanbul cemiyet hayatının en çok konuşulan dedikodusu haline gelmiş.

Deluxeseconds adlı mağazanın sahibi sosyetik güzel Zeynep Akçıray, gece hayatına olan düşkünlüğü ile bilinen borsacı Volkan Akçıray ile evli.


Volkan Akçıray, manken Deniz Akkaya
ve sunucu Özlem Yıldız ile birliktelik yaşayarak magazin dünyasında adını playboylar listesine adını yazdırmıştı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER