Kostüm asistanının taciz iddialarına Talat Bulut'tan ilk açıklama

Kostüm asistanının taciz iddialarına Talat Bulut'tan ilk açıklama

Kostüm asistanının taciz iddialarına Talat Bulut'tan ilk açıklama
“Yasak Elma” dizisi setinde kostüm asistanlığı yapan 19 yaşındaki Özge Ş.,

'Dava açacağım, yaşıtlarım korkup susuyor' 

Hürriyet'ten İsmail Bayrak'ın haberine göre;

Talat Bulut'un avukatlarından ilk açıklama 

Yaşananların ardından Talat Bulut'un avukatı yazılı bir açıklama yayınladı:

"Müvekkilim Talat Bulut hakkında bir kaç gündür sosyal medyada ve bu gün diğer medya organlarında ortaya atılan iddialar tamamen asılsızdır. Talat Bulut 42 yıl boyunca  sanat hayatını saygın bir şekilde sürdürmüş ve toplumsal konulara duyarlılığı ile de sevenlerinin takdirini kazanmış, oldukça sevilen bir sanatçıdır.  Bir genç kız babası olan müvekkilim  toplumun hassas olduğu bir konuda zan altında bırakılmış, toplum önündeki itibarı zedelenmeye çalışılmıştır. Müvekkilim hakkında ki tüm iddiaları reddetmekle beraber konunun ilgili tarafına karşı yasal başvuru hakkımızı derhal kullanacağımızı kamuoyuna saygılarımızla bildiririz."

 

Son bir kaç gündür hakkımda çıkan asılsız iddiaları şaşkınlıkla izliyorum. Gerçekle hiç bir alakası olmayan bu ithamlar beni ve ailemi çok üzdü. Bu gerçek dışı iddiayı ortaya atan ilgili kişi ve bilip bilmeden karalayıcı yorum yapıp, hakaret eden herkes hakkında yargı yoluna başvuracağımı kamuoyunun bilgisine sunarım.

Talat Bulutt (@talatbulutt)'in paylaştığı bir gönderi (6 Haz, 2018, 6:21öö PDT)

Talat Bulut: 'Gerçekle alakası yok'

Talat Bulut konu ile ilgili olarak Instagram hesabından açıklama yaptı. İddiaların gerçek dışı olduğunu ifade eden Bulut şunları söyledi:

'Son bir kaç gündür hakkımda çıkan asılsız iddiaları şaşkınlıkla izliyorum. Gerçekle hiç bir alakası olmayan bu ithamlar beni ve ailemi çok üzdü. Bu gerçek dışı iddiayı ortaya atan ilgili kişi ve bilip bilmeden karalayıcı yorum yapıp, hakaret eden herkes hakkında yargı yoluna başvuracağımı kamuoyunun bilgisine sunarım.'

Hande Ataizi: O kıza helal olsun

Hande Ataizi de 18 yıl önce “Melekler Evi” filmindeki rol arkadaşı Talat Bulut’u tacizle suçlamıştı. Bulut’un tekrar tacizle gündeme gelmesi üzerine Ataizi, “Dünyada tacize karşı bir ayaklanma var. Kadınlar artık daha cesur. Ben de o dönem o tarz şeyler yaşadım. Bu emekçi kız, korkmamış dava açacağını söylemiş, helal olsun” dedi.


 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 07 Haziran 2018, 16:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER