MERT ERKAN AÇILIŞI YAPTI!

A model walks the runway at the Mert Erkan show during Mercedes-Benz Istanbul Fashion Week September 2017 at Zorlu Center on September 12, 2017 in Istanbul, Turkey.

MERT ERKAN AÇILIŞI YAPTI!
MERCEDES-BENZ FASHION WEEK ISTANBUL  AÇILIŞ DEFİLESİ MERT ERKAN'DAN..

 

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul, 12-15 Eylül 2017 tarihleri arasında yine tüm modaseverleri İstanbul’da ağırlamaya başladı. Etkinliğin 10.ncu sezonunda; açılış defilesini ise genç tasarımcı Mert Erkan’ın muhteşem defilesi ile gerçekleşti.

 

Defilenin koreografisi ise bu sezon da yine ünlü koreograf  Asil Çağıl'a aitti. Kendisinin özel koreografisi ile hazırlanan seçkin defilede 29 manken kullanıldı. Tasarımcının defilesinde açılışı Tuğçe Sarıkaya, kapanışı ise Sema Şimşek gerçekleştirdiği defilede Açelya Kartal, Gizem Barlak, Asya Öztürk, Müge İskender, Dilan Polat, Jenya Krivenko gibi başarılı modeller de podyuma çıktı.

Koleksiyonda beyaz, bej, füme, vizon ve pudra renklerini kullanan tasarımcının saç tasarımları Mehmet Tatlı Kuaför'e ait olup, makyajlar ise Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul'un resmî sponsoru M.A.C. Cosmetics tarafından yapıldı.

 

Bu sezon üçüncü katılımı olup; "Self-Coded / Kendini Kodlayan" adını verdiği, toplam 29 parçadan oluşan İlkbahar/Yaz 2018 Couture koleksiyonunu sergiledi.

 

Feminist, ben merkezli, gösterişli ve sexy bir kadın silüetini baz alarak oluşturduğu silüetlerde; ilham kaynağı QR kodu olmuş. Başkasının onu tamamlamasına izin vermeyen, kendi benliği ile tamamlanan ve yorumlanan bir ben'liğe vurgu yapan tasarımcı; kendini kodlayan kadın ve gizlerini konu almış.
 

Genç tasarımcıya bu sezon destek veren marka ve firmalar ise; tasarımcının ürünlerinin satıldığı online satış platformu 365ist.com

 







Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2017, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER