2 yıldır ilişkiye girmedik

2 yıldır ilişkiye girmedik

2 yıldır ilişkiye girmedik

2 yıldır ilişkiye girmedik

46 yaşındayım, karım 41 yaşında. 1 çocuğumuz var. 2 yıldır ilişkiye girmiyoruz. Yorgunuz deyip erteliyoruz. Ne önerirsiniz?

 

CEVAP

 

Hiçbir şey önermeyeceğim okurum. Kurmuşsunuz bir düzen, ne üzen ne de sevindiren bir durum var. 2 yıl gerçekten çok. Duygularınızı gıdıklamak, yatak odanızın havasına erotik esanslar sıkmak ve bu amaçla yıkama-yağlama metodu kullanmak gerekiyor. Hayal kurmalı, arada cinsel içerikli görüntülere bakmalı, monotonluğu bir kenara atmalı, haftada 1 gün bu konuda bir ortam yaratıp beden ve ruh birlikteliğiyle kuşu yuvasına koymalısınız. Aman dikkat! Kuş küsmesin, yuva da küflenmesin.

 

 


Doktor ilaç verdi ama...

25 yaşındayım. Nişanlım ile ilişkiye girdim. İkimiz için de ilkti. Erken boşalıyorum, tam sertleşmiyor. Ürolog o haplardan verdi, test yapmadı. İlaçlar tedavi eder mi yoksa günü mü kurtarır? RUMUZ: SESSİZ

 

CEVAP

 

Değerli okurum, tıp biliminin ansiklopedisinde sayfanı açtım. İşte sıralıyorum.

 

1) Hasta değilsin. 2) Teste gerek yok. 3) Sorun hormonlarla ilgili değil. 4) Her işte acemilik çekenler gibi acemisin. 5) Arabaya oturmuşsun, vitesi bilmiyorsun. 6) Deneyimsiz yaşadığın 10 yılın faturasını ödüyorsun. 7) Bu ilaçlar atın kamçısı gibidir. Ata sürekli kamçı vurulmaz. 8) İlişkideki önyargın, ‘Ya olmazsa’ düşüncen stres hormonunu yükseltir. Olay bundan ibarettir. Hap olsun ama hep de hapa bel bağlanmamalıdır.

 


Kız ilişki için baskı yapıyor

21 yaşındayım, 6 aydır 5 yaş büyük bir kız arkadaşım var. İlişki için çok baskı yapıyor. Kafam çok karışık, ne yapayım?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, ben her gün yüzlerce mektup okurum. Sen şu kızın kafasındaki niyeti okumalısın. Bu konuların mahremiyeti aynı zamanda mesuliyeti de vardır. Duygular ve yürek bu dengenin terazisidir. Kız yaşamına, yoluna, geleceğine göz dikmemiş, tutkusuna galip gelememişse ister banar ister kaşıklar, bunu da bize danışmazsın. Yapmayana ‘Neden yapmıyor?’, doğru koşullarda yapana da ‘Neden yapıyor?’ deme hakkım yok. Diyeceğim bu kadar, kuş uçar, su akar, bu konulara da kimi kuşkuyla kimi iştahla kimi de görev gibi bakar. Tercih senindir.

 


İhtimal var mı?

22 yaşındayım. Sevgilimle sevişirken cinsel organına boşaldım. Kız arkadaşım bakire. Hamile kalma olasılığı var mı?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, hamile değil. Ama bunu sonradan değil önceden düşünseniz daha iyi olmaz mı?

 

 


Boyu yüzünden olmuyor

2 yıllık evliyim, 28 yaşındayım. Penisim 11 santim. Kilom 95, 1.70 boyundayım. Eşimi penisimin boyu yüzünden tatmin edemiyorum. Bana öneriniz var mı?

 

CEVAP

 

Tabii değerli okurum. Zayıfla, zayıfla ve zayıfla. 70’li kilolara indiğinde penisin 2 santim yağ dokusundan kurtulacağı için olacak 12.5 santim. Bu da yeter de artar bile. Böylece sağlığını da korumuş oluruz.

 


Ertesi gün adet gördüm

23 yaşında kızım. Mastürbasyon yaptım ve kan geldi. Ertesi gün adet gördüm. O gelen kan kızlık zarı kanı mıydı?

 

CEVAP

 

Adet kanıydı sevgili okurum. Kızlık zarın yerinde sağlam duruyor.

 


Hemen boşalıyorum

26 yaşındayım ve 5 ay sonra evleneceğim. Cinselliğe aşırı düşkünüm. İlişkiye girmeden hazır oluyorum ama girer girmez boşalıyorum ve isteğim azalıyor. Acaba bu durum eşime rahatsızlık verir mi?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, evlendiğinde her şeye alışacaksın. Umuyorum, istediğin mutluluğa ulaşacaksın. Erken boşalman devam ederse, evlilikten birkaç ay sonra buna bir çare ararız. Şimdilik keyfine bak.

 

 


Eşimle birlikte olmak istemiyorum

32 yaşındayım. 5 yıldır iyi evliliğim var. Her gün ilişkiye giriyorduk ama şimdi ben çok isteksizim. Karımı atlatmaya çalışıyorum. Ne yapmam gerekiyor?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, sanırım çocuğunuz oldu. Karını kutsal görmeye başladın. Büyük olasılıkla bıktın. Belki de eşinde fiziksel değişimler oldu. Ya da cinselliği sık kullandınız. Yapacağınız şey fantezilere yönelmek. Bunun için de iki tarafın anlaşması, uyumlu olanlarını bulmak size kalıyor. Birbirinizin ruhunun derinliklerini, gizemli duyguları, bastırılmış istekleri bulun.

 


Frenleyemiyorum

17 yaşındayım. Sınavlara çalışmadan önce mastürbasyon yapıyorum. Kendimi frenleyemiyorum. Ben sapık mıyım?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, zıpkın gibi delikanlısın. Basamak basamak in. Önce yarıya in. Bir gün yap, bir gün yapmayıver. 6 ay sonra iki gün yapma, bir gün yap. Bu tempo zaten sana yeterli olacak. Biraz çaba göstermen şart. Bir de derslere başlamadan önce ya çıkıp biraz koş ya da soğuk duş al.

 


Kızlar şikayetçi

 

19 yaşındayım. Karşı cins penisimin büyük olmasından şikayetçi. Penisim 21 santim. Bu boy büyük mü? Ne yapmamı önerirsiniz?

 

CEVAP

 

Değerli yavrum, çok büyük. Tavsiyem yok. İradeli kullan, kızlara zarar verirsin. Evlendiğinde çok şanslı olmayacaksın. Operasyonla küçültülmediğine göre senin onu çok dikkatli kullanman gerekir.

 


Neden kilo alamıyorum?

17 yaşındayım, çok zayıfım. Haftada 2-3 kez mastürbasyon yapıyorum. Acaba mastürbasyon kilo almama engel olur mu?

 

CEVAP

 

Değerli yavrum, dert etme, sağlıklı beslen. İleride zaten kilo alacaksın.

 


Kız hamile kalır mı?

Kız arkadaşımla sevişirken birden boşaldım. Acaba hamile kalır mı? Çok endişeliyim.

 

CEVAP

 

Değerli okurum, hamile kalması zayıf bir ihtimal. Ama olabilir de.

 


Beni reddetti

22 yaşındayım. 2 yıldır kız arkadaşım var. İlişkiye girmek istedik ama kız “Penisin büyük” beni reddetti. Ne yapmalıyım?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, bu kızın sorunu. Arkadaşın büyük araba istemiyorsa, bırak evladım, kendine uygun araba bulduğu zaman kararını versin. Sen ne diye zorluyorsun? Bir gün biri çıkar, o da seni tercih eder, mutluluk zoraki olmaz.

 


Sevgilim gebe mi?

Kız arkadaşımla iç çamaşırlarımız üzerimizdeyken ilişkiye girdik. Vajinasına boşaldım ama gebe kalmış olabilir mi?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, yok. Ama yok diye şımarıp gözü kara bodoslama dalmayın. En azından olduğunuz yerde kalın.

 


Nasıl büyütebilirim?

25 yaşındayım. Penisimin boyu 13 santim. Yaşıma göre ufak mı? Büyütmek için ne yapmamı tavsiye edersiniz?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, penisin normal. Zaten büyümez. Büyümeyecek bir şey de tavsiye edemem. Normal penis için de hem kendini hem organını zorlama.

 


Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 17:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER