2017 Glamour Yılın Kadınları Ödülleri!

2017 Glamour Yılın Kadınları Ödülleri verildi

2017 Glamour Yılın Kadınları Ödülleri!

Glamour dergisinin her yıl geleneksel olarak düzenlediği Yılın Kadınları Ödülleri (Glamour Women of the Year 2017), dün Londra'da düzenlenen törenle 14'üncü kez sahiplerine verildi. Ee, Evos Ailesi olarak bir inceleme yapmak şart değil mi?

 


Myleene Klass


Her sene olduğu gibi kırmızı halıda birbirinden ihtişamlı,  birbirinden çekici kıyafetleriyle boy gösteren ünlü isimlerin kimi sade şıklıktan yana olurken, kimi de dekoltenin sınırlarını fazlasıyla zorluyor.

 



İşte vücuduna güvenip, cesur dekoltesiyle kırmızı halıda boy gösteren bir başka kişi de Winnie Harlowe. Gecede Editör Ödülünü alan genç manken siyah transparan elbisesiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

 


Nicole Kidman


Diğer taraftan Nicole Kidman da "sadeliğin" de ne kadar seksi olabileceğini kanıtlayan isimlerdendi. Avustralyalı oyuncu aynı zamanda Glamour gecesinde En İyi Kadın Sinema Oyuncusu ödülünü aldı.

 



Kırmızı halıda beyaz rengini tercih eden bir diğer isim oyuncu Vanessa Kirkby oldu. Kirkby, gecede Yılın İngiliz TV oyuncusu ödülüne layık görüldü.

 



Louisa Johnson İngiliz şarkı yarışması; X Factor'da 1. olduktan sonra hayatı değişti. Sesi kadar kusursuz fiziğiyle de dikkat çeken Louisa Johnson davete açık renk gelerek, özgüvenini ortaya koyanlardan...


ilbet />  



İşte 14. Glamour Yılın Kadını Ödül Töreninden diğer kırmızı halı fotoğrafları

 



Gabriella Wilde
 



Lily James
 



Christine Lampard
 



Ashley James
 



Holly Willoughby
 



Ruby Rose
 



Jourdan Dunn

 



Anna Kendrick
 



Amy Poehler

 



Felicity Jones
 



Raye

 



Lisa Snowdon
 



Kirsty Gallacher
 



Louise Redknapp
 



Geri Halliwell
 



Ophelia Lovibond
 



Alesha Dixon
 



Mollie King
 



Jessie Ware
 



Dua Lipa

 
Güncelleme Tarihi: 15 Haziran 2017, 02:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER