2017'de kırmızının en çok yakıştığı ünlüler

2017’de kırmızının en çok yakıştığı ünlüler

2017'de kırmızının en çok yakıştığı ünlüler

Yılbaşı dendiğinde akla ilk gelen renklerden biri de kırmızıdır. Cazibesi ve asaletiyle göz dolduran bu renk birçok ünlü tarafından da gerek kırmızı halıda gerekse günlük hayatında vazgeçilmez tonlarından sadece bir tanesi. 


Sibel Can

Peki geride bırakmamıza sayılı günler kala 2017'de hangi ünlü kırmızı tonlarındaki kıyafetlerini nasıl taşıdı, kim nasıl kombinlerinde kullandı. 


Demet Akalın

Demet Akalın'ın geçtiğimiz günlerde Bursa konserinde giydiği bu kırmızı elbiseden sonra bu yıl içerisinde kırmızı ve tonlarını tercih eden ünlüleri bir araya getirdik.


Zeynep Demirel

İşte kırmızı kıyafetiyle 2017'de dikkat çeken ünlü isimler... 


Vildan Atasever

Uzun süren bir aradan sonra Klavye Delikanlıları dizisiyle ekranlara dönen Vildan Atasever bir fotoğraf çekiminde giydiği seksi kırmızı elbisesiyle bomba gibi bir geri dönüş yapmıştı. 


Miray Daner

Medcezir dizisiyle adını duyurduktan sonra Vatanım Sensin dizisindeki Hilal karakteriyle ününe ün katan Miray Daner'e sizce de kırmızı çok yakışmamış mı?


Jelena Karleuša

Beşiktaş'ın 32 yaşındaki yıldızı Dusko Tosic’in eşi Jelena Karleuša 2017'de giydiği her kıyafetle olay olmayı başardı. Onu birbirinden seksi gösteren kıyafetlerle görmeye alıştığımız Jelena'nın bu kalem elbisesi çok beğeni toplamıştı. 



 


Fahriye Evcen

Bu yıl kendisi gibi oyuncu olan Burak Özçivit ile evlenen Fahriye Evcen kınasında giydiği kırmızı elbisesiyle gündeme oturmuştu. 


Fahriye Evcen

Fahriye Evcen'in bu yıl içerisinde haber olan kırmızı tercihi bir tek kınada giydiği mini saten elbise değildi. Oyuncu, Murat Yıldırım'la birlikte başrolllerini paylaştığı Sonsuz Aşk filminin tanıtım fotoğraflarında da kayık yaka, derin bacak yırtmaçlı abiye bir elbise giymiş, hayranları tarafından çok beğeni almıştı. 


Sıla

Şarkıcı Sıla bu yılki konserlerinde birbirinden ünlü tasarımcıların kıyafetleriyle karşımıza çıktı. Onlardan en dikkat çekicisi ise bu kırmızı elbisesi olmuştu. Sıla'nın bu elbiseyi giydiği Ankara konserinin bir başka önemi ise şarkıcı konsere giderken Düzce’de trafik kazası geçirmiş, konserini iptal etmek yerine hastanedeki kontrollerinden sonra konsere yetişmişti. 


Şükran Ovalı

Beşiktaşlı futbolcu Caner Erkin bu yıl içerisinde Roma'da evlenen Şükran Ovalı geçtiğimiz gün gerçekleşen Poyraz Karayel: Küresel Sermaye filminin galasında giydiği bu kırmızı elbiseyle büyük beğeni topladı. 


Demet Akalın-Rihanna ikilisi

Demet Akalın'ın son çıktığı bir konserde giydiği bu kırmızı abiye elbiseyi yukarıda hatırlatmıştık. Öyle ki son zamanlarda Demet Akalın ne giyse Barbadoslu şarkıcı Rihanna ile kıyaslanıyor. Tasarım olarak baktığınız rengi ve abiye elbise olması dışında hiçbir benzerlik göstermeyen kırmızı elbiseler sizce de her kadını asil göstermiyor mu? 


Demet Özdemir

2015 yılında yayınlanan Çilek Kokusu dizisiyle ünlenen Demet Özdemir, en son rol aldığı Sen Kiminle Dans Ediyorsun filminin tanıtım çekimlerinde giydiği bu derin yırtmaçlı elbiseyle dikkat çekmişti. Demet Özdemir, elbisenin stilinden de anlayacağınız üzere filmde ailesinin vefatından sonra hayata dansla tutunmaya çalışan Aysel karakterini canlandırıyor. 


Serenay Sarıkaya

Fi-Çi dizi serisindeki başarısıyla gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya bu yıl en dikkat çekici kırmızı kıyafetini Nisan 2017'de Berrak Tüzünataç'la katıldığı Cannes televizyon fuarında giymişti. 


Yasemin Özilhan

Oyuncluktan cemiyet hayatına terfi eden Yasemin Özilhan giydiği her kıyafetle konuşuluyor desek yalan olmaz. Kendine has stiliyle modaseverlerin de yakından takip ettiği Yasemin Özilhan'ın en dikkat çekici kırmızı kıyafeti açık ara Elif Cığızoğlu imzası taşıyan bu takımı. 


Hadise

Kırmızı ve tonlarını en çok tercih eden ünlülerden biri de Hadise. Son olarak Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın düğününde Nedret Taciroğlu imzalı abiye bir elbise giyen Hadise'nin bu kıyafeti hem hayranlarından hem de moda eleştirmenlerinden tam not almıştı. 


Hadise

Tabii ünlü şarkıcının bu yıl içerisinde tek kırmızı kıyafet tercihi düğünde olmadı. Hadise seksi danslarıyla hayranlarını mest ettiği konserlerde de kırmızı rengini çok kullanan ünlülerden biri oldu. 


Hülya Avşar

Yazdan bu yana düzgün fiziğini ortaya koyan fotoğraflarını sosyal medyada bir bir paylaşmaya devam eden Hülya Avşar'ın bu seksi karesi çok konuşulmuştu. 


Bengü

Bengü 2017 yılında akıllarda kalan bu kırmızı elbisesini kendi Instagram hesabından paylaşmış ve hayranları da ünlü şarkıcının fotoğrafını beğeni yağmuruna tutmuştu. 

Bengü bu elbiseyi 12. İstanbul Uluslararası Kumaş Tasarım Yarışmasının tanıtımında giymişti. Elbise Hakan Akkaya imzası taşıyor. 


Yıldız Tilbe

Yıldız Tilbe'yi genelde hep fazla abartılı, birbiriyle alakasız parçaların bir arada olduğu kombinlerle görmüştük ta ki O Ses Türkiye yarışmasındaki kıyafetlerini görene kadar. 



Söz konusu 2017 yılında kırmızı giyenen ünlüler olunca Yıldız Tilbe'nin O Ses Türkiye yarışmasındaki bu elbisesini koymadan olmaz diye düşündük. Etek uçlarındaki tül detaylı, üstü kruvaze ceket elbisesiyle sizce de Yıldız Tilbe bu listede olmayı hak etmiyor mu? 


Bestemsu Özdemir

Günden güne kilo verdiği iddia edilen Bestemsu Özdemir zayıf fiziğiyle haber olsa da spor ve şık karışımı bu ispanyol paça pantolon ve göbek açık üstüyle 2017 yılında kırmızının en çok yakıştığı ünlüler arasına girdi bile... 


Ceylan Çapa

Katıldığı davetlerde sade şıklığıyla konuşulan Ceylan Çapa'nın kırmızı tulumu gerek rahat görünümü gerekse de birlikte kombinlediği Gucci Loafer'larıyla akıllarda kaldı. 


Gülşen

Yaz boyunca Hadise'nin Bodrum'daki plajında sahne alan Gülşen'nin nar çiçeği tonlarındaki bu elbisesini unutmuyor, yaz günlerinden kalan deniz-kum-güneş özlemiyle galeriyi sonlandırıyoruz... 


Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2017, 14:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER