2018'in yükselen moda trendleri

2018'in yükselen moda trendleri

2018'in yükselen moda trendleri

Her yerde lavanta

Pantone'nin yılın rengi seçmesinden beri yükselişe geçen lavantayı tüm parçalarda göreceğiz bu yıl. Monoblok olarak kullanabileceğiniz gibi parlak kırmızılarla kambinleyip cesur davranabilirsiniz. 


Yavru topuklar

Topuklu ayakkabının zarafetini düz ayakkabı rahatlığıyla birleştiren yavru topuklar geçen seneden bu yana çok moda ve uzunca bir süre de öyle kalmaya devam edecek gibi görünüyor. 


Koyu renk kotlar

Kotun her rengi ve modelini gündelik hayatımızın her noktasında kullanıyoruz. Bu sene özellikle koyu renk, lacivert modellerini giyeceğiz. Bunun bir avantajı koyu renk denimleri iş hayatı kombinlerimize daha rahat taşıyabilmemiz.  


Bel çantaları

Bir geliyor bir gidiyor sonra yeniden geri geliyorlar. Rahatlıkları ve sevimli görüntüleri bir yana model çeşitliliği yüzünden onlardan bir türlü vazgeçemiyoruz. Bel çantaları en parlak renkleriyle bu yıl yine aramızdalar. 


Püsküller

Siz harekt ettikçe sizinle hareket edip giydiğiniz etek, bluz, elbise fark etmeksizin bütün parçaları canlandıracak tüyler ve püsküller bu yıl başrollerde yer alacak. Zaten gösterişli olacak bu püsküllü parçaları kombinlediğiniz aksesuarların fazla abartılı olmasından kaçınmayı unutmayın. 


Kalem etekler

Sadece rahat değil aynı zamanda son derece zarif. Zarif olmakla kalmıyor bir yandan da yüksek beli ve boyuyla kusur kapatıyor. Kışın koyu renk, deri ve yünlü olanları, bahardan itibarense çiçek baskılı, renkli, cıvıl cıvıl olanlarını göreceğiz. Kalem etekler, sizi seviyoruz... 


Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2018, 17:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER