Alp Navruz'dan 'çapkınlık' açıklaması

Alp Navruz'dan 'çapkınlık' açıklaması

Alp Navruz'dan 'çapkınlık' açıklaması
Güneş'in haberine göre güzel oyuncu Başak Parlak'la el ele görüntülenerek aşkını ilan ettikten üç gün sonra başka bir kadınla gece kulübünde yakalanan oyuncu Alp Navruz kaçacak yer bulamamış, kendini bir apartman boşluğuna atmıştı.

AYAKÜSTÜ SOHBET ETMİŞ

Gazetecilerden merdiven altında saklanmaya çalışan Alp Navruz görüntülenerek ertesi gün haber olmuştu. Önceki akşam Etiler'de görüntülenen Alp Navruz 'Çapkınlık yapmadım' dedi. Ünlü oyuncu “O gün beni çok seven bir izleyicimiz yanıma geldi, ayak üstü sohbet ederken, bir anda flaşlar patlamaya başladı. Yanımdaki hayranım korkup panik oldu, bende haliyle panik oldum ve öyle bir görüntü çıktı ortaya, kendisini tanımıyorum. Ufak bir yanlış anlama oldu” diyerek durumu kurtarmaya çalıştı.

'GÜZEL ŞEYLER OLACAK'

Başak Parlak'la ilişkisinin devam ettiğini dile getiren Navruz, “Birlikteliğimiz çok yeni, birbirimizi tanımaya çalışıyoruz. Güzel şeyler olacağına inanıyorum” derken Başak'ın da çıkan haberlere gülüp geçtiğini belirtti. Oyuncu “Başak çapkınlık haberlerimin çıktığı sabah beni arayarak konu hakkında espriler yaptı” diye de ekledi.
Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2017, 14:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER