Aşk iyi hissettirir

Aşk iyi hissettirir

Aşk iyi hissettirir

Aşk iyi hissettirir

Aşk kendinizi iyi hissettirir. Pek çok insan, ilişki yaşamakla aşkı karıştırır. İlişkinizin olması gerçek aşkı yaşadığınız anlamına gelmez. Kıskançlık, sahiplik, kavga ve sömürü varsa aşk yok demektir.


Aşk kabullenir

Aşk farklılıkları anlar ve kabullenir. Hepimiz farklıyız. Gerçek aşk, karşı tarafın farklılıklarını umursamaz ve kabullenir.


Aşk emek gerektirir

Aşk dikkat gerektirir. Aşık olduktan sonra emek vermek gerekir.


Aşk nicelik değil niteliktir

Aşk, niceliğe değil niteliğe odaklanır. Uzun süreli ilişkiler, aşkın varlığının kanıtı değildir. Gerçek aşk çok kısa da sürebilir.


Aşk bencil değildir

Aşk diğer insanın ihtiyaçlarına da eşit derecede önem vermektir. Aşkta bencilliğe yer yoktur.


Aşk en güçlü duygudur

Aşk mevcut olan en güçlü duygudur. Aşk en güçlü titreşime sahip duygudur. Tamamen ve koşulsuzca aşık olursunuz.


Aşk harekettir

Aşk, duygu değil harekettir. Aşkı hissettiğimizde bunu sonsuza kadar hissetmek isteriz. Ama bulutların üzerindeki his geçince de aşkımız bitmez.


Aşk ihtiyaç değildir

Aşk ihtiyaç ve istek değildir. Çocuklarımıza ihtiyaç ve istek arasındaki farkı öğretmeye çalışırız. Aynı durum aşk için de geçerlidir.


Aşk koşulsuzdur

Aşk koşulsuzdur. Beklentiler ve sınırlamalar olmamalıdır. Koşulsuzca sevmek çok zordur ve pek çok insan bunu başaramaz.


Aşk korkak değildir

Aşk, korkusuzluktur. Aşk mutluluk, huzur ve tatmin demektir. Aşkta korkuya yer yoktur.


Aşkta kıskançlık yoktur

Aşkta kıskançlığın yeri yoktur. Sahiplikte olduğu gibi, kıskançlığın da aşkta yeri yoktur. Gerçek aşk, ilişkide güven demektir.


Aşk ilişki demek değildir

Aşk, ilişki sürdürmeyi gerektirmez. Birine aşık olabilirsiniz ancak onunla anlaşamayabilirsiniz. Aşık olmak demek ilişki sürdürmek demek değildir. İlişkiyi sonlandırsanız da aşkınız devam ediyor demektir.


Aşk akışına bırakılır

Aşk, akışına bırakmayı gerektirir. Aşk sahip olmak değildir. Eğer seviyorsanız özgür bırakın. Dönerse sizindir. Dönmezse hiç sizin olmamıştır. İşte bu çok doğru. Aşk insanlara özgürlük vermelidir. Gerçek aşkta sahiplik yoktur.


Aşk suçlayıcı değildir

Aşk kurban rolünü oynamaz ya da diğerlerini suçlamaz. Aşk birlikte çalışmaktır. Sorumluluk almaktır. Affedicidir ve hiçbir şeyi kişiselleştirmez.


Aşk beklentileri bırakmaktır

Beklentiler sadece birine aşık olabilmeniz için sizin belirlediğiniz gerekliliktir. Ama gerçek aşkta beklenti yoktur ve sadece olduğu gibidir.


Güncelleme Tarihi: 30 Mart 2018, 16:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER