Beşiktaşlı Adriano: Yeni kontrat için yönetimle görüşüyorum

Beşiktaşlı Adriano: Yeni kontrat için yönetimle görüşüyorum

Beşiktaşlı Adriano: Yeni kontrat için yönetimle görüşüyorum

Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Brezilyalı futbolcu Adriano Correia, İspanya'da katıldığı bir radyo programında çok çarpıcı açıklamalarda bulundu. Cadena SER adlı radyo kanalında yayınlanan El Larguero programına konuk olan 34 yaşındaki futbolcu İspanya'daki günlerini, vatandaşı Neymar'ın durumunu ve geleceğini değerlendirdi.

"Şampiyonlar Ligi'ni hedefliyoruz"

İspanya'da çok güzel tecrübeler edindiğini söyleyen yıldız isim, "La Liga'dan ayrıldıktan sonra gelişmekte olan bir ligde kendimi denedim. Beşiktaş'taki ilk yılımda şampiyonluk yaşadım. Şu anda da Şampiyonlar Ligi'ne gidebilmek için ligi ikinci sırada bitirmeyi hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

"Barcelona, kariyerimin dönüm noktası"

Sevilla'da önemli başarılar elde ettiğinin altını çizen sambacı, Barcelona'ya transferinin kariyerindeki en önemli anlardan biri olduğunu söylerken "Kazandığım kupalar, en iyi oyuncularla birlikte oynamak ve onlardan bir şeyler öğrenmek harikaydı." şeklinde konuştu. 

Adriano, Barcelona ve Sevilla'nın gelecekte La Liga şampiyonluğu için yarışması durumunda Sevilla'yı destekleyeceğini belirtirken "En iyi olan kazansın isterim ama Barça şimdiye dek La Liga'da pek çok zafer yaşadı. Nitekim bu sene bunlara bir yenisi daha eklenecek. Dolayısıyla böyle bir durumda Sevilla'nın mutlu sona ulaşmasını isterim." dedi.

"Beşiktaş ile görüşüyoruz"

Vatandaşı Neymar'ın şu anda iyileşmekte olduğunu kaydeden Siyah Beyazlı futbolcu, "Neymar, henüz genç bir futbolcu. Paris Saint Germain'e gidişine üzülsem de kendisi adına en doğru karar neyse onu almıştır diye düşünüyorum. Barça'dan ayrılan herkes gibi o da pişmanlık duyuyor. Yine de ona hem kariyerinde hem de aile yaşamında başarılar diliyorum." sözlerini kullandı.

Tecrübeli oyuncu, geleceğiyle ilgili olaraksa "İspanya'ya dönmeyi isterim ancak şu ana dek hiçbir İspanyol kulübünden teklif almadım. Barça'dayken Monchi ile görüşmüştük ama o dönemde transfer gerçekleşmemişti. Şu anda kendimi iyi hissediyorum ve geleceğimle ilgili neler olacağını hep birlikte göreceğiz. Bir yandan da kulübümle kontrat yenilemek için görüşme hâlindeyim. " açıklamalarını yaptı.

Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2019, 15:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER