Bir deri bir kemik kaldım

Bir deri bir kemik kaldım

Bir deri bir kemik kaldım

Bir deri bir kemik kaldım

23 yaşındayım, kız arkadaşım sürekli seks yapmak istiyor. Ben bir deri bir kemik kaldım, kurudum. Seksten de soğudum. Ne olur bir yol gösterin.

 

CEVAP

 

Erime değerli okurum. Sen onu erit (!) ki aklı başına gelsin. Sen anana, babana ve ülkeye lazımsın. Önce şu kıza yol verecek, yüreğin yetiyorsa “Benim başka ilişkim var” diyeceksin. Ya da “Annem, babam beni evlendirecek, söz kesmişler” diye mazeret beyan edeceksin. Aranızda bir direnme düellosu olacak. Direnen kazanacak. Diren aslanım diren, bu tren var ya bu tren, hâlâ böyle devam ederse yola, dingilleri aşınır, yalpalar sağa sola!!!!

 


İstiyor ama utanıyorum

18 yaşındayım. Bir kadınla ilişkiye girmek istiyorum ama çok utanıyorum ne yapmam lazım?

 

CEVAP

 

Doğaldır delikanlım, her gencin başına gelen olaydır. Bazı babalar küçük erkek çocuklarına “Hadi amcana ... göster!” diyerek bundan kendilerine erkeklik gururu ayırırlar. Bizim eğitimimizde gizlemek kuraldır. Yuvan kurulunca organ senden çok eşinin eline geçecek. Yetiştiğim dönemde amcalar yaramaz çocuklar için ellerini ceplerine atarlar, bıçak çıkarırmış gibi yapıp onları korkuturlardı. Her neyse, doğa bildiğini okuyor, alışacaksın. Alışınca da tiryakisi olacaksın.

 


Cinsel hayatımız düzensiz

28 yaşındayım, evliyim. Cinsel hayatımız çok düzensiz. Ben içine boşaldığım halde eşim hamile kalmıyor. Ne yapmam gerekiyor?

 

CEVAP

 

Şimdilik beklemede kal değerli okurum. Acelen niye? Evliliğinin tadını çıkar. Bugünleri arayacaksın. Cinselliğin düzeni erkek ve kadına yani iki kişiye bağlıdır. 3 öğün yemek gibi ‘haftada şu kadar’ olacak diye bir kural yoktur. Örneğin; senin yaşında biri haftada 1 ya da bir başkası her gün yapıyorsa ikisi de bize göre normaldir. Bu işlere dışarıdan kural koymak da doğru değildir. Önemli olan birlikte orgazm olmaktır. İki ilişkiden birinde kadın orgazm oluyorsa ona da alkış. Zamanı gelince eşin hamile kalacaktır.

 


Her gün 2 kez yapıyorum

17 yaşındayım. Mastürbasyona yeni başladım. Her gün 2 kez yapıyorum. Kendimi yapmak zorunda hissediyorum. Nasıl kurtulabilirim?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, mastürbasyonu haftada 3-4’e indir. Spermlerin boşalması gerekiyor. Bir kadınla ilişkiye girmeyince elbette mastürbasyon yapacaksın.

 


Hiç gece boşalmadım

24 yaşındayım. Çok sık mastürbasyon yapmıyorum. Haftada 2 ya da 3 kere. Şimdiye kadar hiç gece boşalması yaşamadım. Sizce bu normal mi?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, haftada 1-2 kere mastürbasyona devam et. Gece boşalmalarını unut. O bünyenin kendi düzenlediği mekanizma. Olup olmaması erkekliğinle ilgili değil. Ama ne zaman kadınla ilişki kuracaksın? Mastürbasyondan vazgeçme zamanın gelmiş. Bu böyle sürerse, ileride kadına geçmekte zorlanacaksın ve sorunlar yaşayacaksın.

 


Penisim 12 santim

18 yaşındayım, penisim 12 santim. Kız arkadaşımla ilişkiye girmeye utanıyorum. Bana yardım edin.

 

CEVAP

 

Değerli okurum, penisin normal. Çünkü vajinanın boyu 8 santim. Kız arkadaşınla birlikte olmayan utanman seni erken doğabilecek tehlikelerden koruyor. Her şey normal ama sen biraz daha utanmaya devam et. Bu senin lehine.

 


Kan miktarı aynı mı?

22 yaşında kızım. Kızlık zarının yırtılma anında akan kan miktarı aynı mıdır?

 

CEVAP

 

Sevgili okurum, kızlık zarı kanı her kadında aynı değildir.

 


Hamilelik riski var mı?

Kız arkadaşımla sürtünmeyle ilişkiye girdik, kanama olmadı. Ama kız kanama olduğunu söylüyor. Bir de hamilelik riski nedir?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, hamilelik riski herkes için belirli oranda söz konusudur. Bu kadının yumurtlaması, senin spermlerin ve bunların buluşmasında ortam yaratan doğanın işidir. Şimdilik beklemede kalın.

 

 


Kızlığımı bozdum mu?

16 yaşındayken vajinamı inceliyordum, parmağım girince çok az, pembe sıvı geldi ama canım yanmadı. Zarı mı bozdum?

 

CEVAP

 

Sevgili kızım, kızlığını bozmadın.

 


Bir süredir sertleşme olmuyor

66 yaşındayım. 10 yıl önce by-pass ameliyatı geçirdim. Cinsel organımda sertleşme olmuyor. İlaçlardan kullansam işe yarar mı? Sizce sorunum nedir?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, ben aynı by-pass ameliyatını penisin için öneriyorum. Onun adı mutluluk çubuğudur. Fiziksel anlamda sınırsız bir cinsel eylem potansiyeli kazanırsın. Bunun için eşinin de onayını al. Ama ondan daha önemlisi bu işe hem senin hem de eşinin bu işe sıcak bakması gerekir. Taşıma suyla değirmen dönmez. Haplarla, çamura saplanmış bir at arabasındaki atları sürekli kamçılamak olmaz. Hep kamçılarsan atlar yüzsüzleşir.

 


AIDS mi oldum?

1 ay önce biriyle ilişkiye girdim. Sonra ilişkiye girdiğim kadının AIDS olduğunu öğrendim. Acaba ben de bu virüsü kapmış olabilir miyim?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, burada ihtimaller söz konusu. Bana göre AIDS virüsünü kapmamış olma olasılığı büyük. Ama bu virüs. Bu soruyu bana değil, labarotuvara sor. Oraya giderek bir testten geç. Ardından da sonucu oradaki kişilere sor. Onlar sana yanıtı yazılı olarak verirler.

 


Sevgilim ilişkiye girmiyor, neden?

20 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girmekte sorunlar yaşıyorum. Cinsel organımın büyük olması yüzünden kız ilişkiden korkuyor olabilir mi? Ya da daha farklı ne olabilir? Ne yapmalıyım?

 

CEVAP

 

Değerli okurum, büyük cinsel organlar yalnız kızlarda değil, deneyimli kadınlarda bile korku yaratır. Çünkü penis kasık içerisinde basınç yaptığından ağrılara neden olur. Bu korku elbette genç kız için aşılması zor bir durumdur. Bunlara görsel olarak cinsel organın büyüklüğünü eklersek senin kız arkadaşını cinsel birleşmeye zorlaman onun ruhsal yapısını da bozar, cinselliğe karşı gelecekteki tutumunu da.

 


Eşim mastürbasyon yapıyor, üzülüyorum

4 aylık hamileyim. Eşim ilişkiden korkuyor ve bebeğe zarar gelecek diye haftada 3 kez mastürbasyon yapıyor. Daha önce de yapıyordu ve mastürbasyondan hiç vazgeçmedi. Ne yapabilirim?

 

CEVAP

 

Sevgili okurum, evli erkeklerin kimileri mastürbasyondan vazgeçemiyor. Neredeyse 10- 15 yıl mastürbasyona alışmış beden ve ruhları önlerine konan en lezzetli yemekleri bile istemiyor. Sevgili eşin, gebeliğini kendisi için bir bahane sayıyor. Onu kırmadan konuş. Önünüzde daha 50 yıl var. Çocuk doğsun, aradan 1.5 ay geçsin. O zaman mail at.

 


Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2018, 11:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER