Çirkin diye kimsenin istemediği köpeğin mucize değişimi

Çirkin diye kimsenin istemediği köpeğin mucize değişimi

Çirkin diye kimsenin istemediği köpeğin mucize değişimi

Beaux Tox adındaki Labrador Retriever anne karnında kardeşleri tarafından sıkıştırıldığı için yüzünde bir kusurla doğmuş şanssız bir köpek yavrusuydu.


Yüzündeki çarpıklık yüzünden kusurlu bulunan ve köpek yetiştiricisi tarafından satılmayacağı ve para etmeyeceğine karar verilen şanssız köpek kendisine bakacağını söyleyen bir adama emanet edilmiş. 


Ancak Beaux Tox'yu sahiplenen adam kedileriyle anlaşamadığını iddia ederek zavallı hayvanı kaderine terk ederek yıllarca ihmal etmiş. 


5 yıl boyunca görmezden gelinen ve ilgilenilmeye Beaux Tox hayvanseverlerin çabasına rağmen çok kötü bir duruma düşmüş. Kemikleri sayılacak kadar zayıflayan hayvan parazitler yüzünden de birçok sağlık problemi yaşıyormuş. 


Jamie Hulit adındaki kurtarıcı meleğiyle tanışan Beaux Tox, sonunda bu sefil durumdan kurtulmuş ve nihayet çok sevildiği yeni, mutlu hayatına kavuşmuş. 


Jamie Hulit Beaux Tox'nun kusurlarla dolu yüzünün ardında çok akıllı ve neşeli bir köpek olduğunu, yaşadıklarına rağmen insanları hala çok sevmeye devam ettiğini söylüyor. 


Hayata çok şanssız bir şekilde başlayan Beaux Tox'nun sevgi ve ilgi sayesinde yaşadığı mutluluk fotoğraflarına yansımış ve bu güzel hikaye sosyal medyada da büyük ses getirmiş. 


Artık araba yolculuklarına çıkan, güzel mamalarla beslenen, köpek arkadaşlarıyla kırlarda oynayan Beaux Tox, gerçek sevginin dış görünüşün çok ötesinde saklı olduğunun ve sevginin gücünün yaratacağı mucizelerin canlı kanıtı haline gelmiş adeta... 


Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2018, 16:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER